Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Fatih Hoca kiralık oyuncu istemiyor diye Hocaya tavır mi yapıyor bunlar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca da masum değil. Geçen yıldan hiç ders almamış hala ne tip oyınculara ihtiyacımız olduğunun farkında bile değil.Fatih Terim e yapılana ben Bile tahammül edemiyorum , iyi sabrediyor Fatih Hocam
Aynen renktas . Zaten taraftara söz verdim demişti yoksa bu yönetimle çalışılır mi ? Her durumda yanliz bırakılıyorBaşka bir hoca olsa Gomis satılıp transfer gelmediği an istifa ederdi hatta ndiaye satılıp orta sahasız kalınınca bile istifa edebilirdi.
2 oyuncuyla fbnin önünde en büyük favori olurduk. Ama şuan fb açık ara götürcek gibi.Ligde resmen fenerin rakibi yok herkes onunu acti adamlarin kadrolari oyle iyi falan degil ama vasat kadro ile bile sampiyon olurlar
Keşke öyle bir hata yapsalar maaş yükünden kurtulurdukibfk kekosu babeli alır beleş meleş kira faan
sever okan fizikli sert kanat st adamları . pres yaptırmasın keyfine baksnKeşke öyle bir hata yapsalar maaş yükünden kurtulurduk
Ben de boyle dusunuyorum ama kısmet artık2 oyuncuyla fbnin önünde en büyük favori olurduk. Ama şuan fb açık ara götürcek gibi.
sever okan fizikli sert kanat st adamları . pres yaptırmasın keyfine baksn