Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.640
- 18.179
- 2.228
renktaş derken yanlış olmasın Elhamdülillah GALATASARAYLIYIM ben çok şükürenerjini abdurrahime ve başkana övmeye yönelt renktaş bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaş derken yanlış olmasın Elhamdülillah GALATASARAYLIYIM ben çok şükürenerjini abdurrahime ve başkana övmeye yönelt renktaş bence
alırsın çünkü aynı şey mi hak hukuk mu bilmiyorsun holigaan biri küfür digeri rakibinin sembolü git bak bakiyim hangisi yasakbiz burda o rus bu çocuğu febe yazsak ban yada uyarı alırız.Adam febe resmi paylaşıyor saçma yani
aminrenktaş derken yanlış olmasın Elhamdülillah GALATASARAYLIYIM ben çok şükür
ben ne başkanı ne apoyu övdüm bugüne kadar.Doğruya doğru yanlışa yanlış dedim hep.Şuanki yönetim apodan cengize cengizden yusufa komple yanlıştırenerjini abdurrahime ve başkana övmeye yönelt renktaş bence
Yahu mevzu Fener değil. Onların uyum süreci zaten sıkıntı ama her maç ortaya çıkıp maç alacak adamları var.
Sen kendi eksiklerini giderememişsinki Fenerle karşılaştıralım. Avrupa kaybı desen asıl moral bozucu nokta o.
ama çok sakat veriyor ve takımları son düzlükte pert oluyor geneldeYIllardır Bielsa yazarım gönlümdeki hoca olarak.
Ortalama koşu mesafesi 115 km Leeds'de. Helal olsun hocam Guardiola'ya şu an defans yaptırıyor
transferi kapadığımıza göre nöbeti de kapatabiliriz
O konuda çok haklısın çok katı bir politika var 3 harfli 2 harflı yazarsan kellen gidebilir. Şu uyarıda kimseye küfür etmemiştim 2 harfli yaygın kısaltmayla fenere ithafet oturma organı benzetmesi yaptım onlar neler neler yazıyor.biz burda o rus bu çocuğu febe yazsak ban yada uyarı alırız.Adam febe resmi paylaşıyor saçma yani
ocağa kadar açık nöbet rtaş.
hak etmişsin gibi renktaş kolay gelsinO konuda çok haklısın çok katı bir politika var 3 harfli 2 harflı yazarsan kellen gidebilir. Şu uyarıda kimseye küfür etmemiştim 2 harfli yaygın kısaltmayla fenere ithafet oturma organı benzetmesi yaptım onlar neler neler yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 97255
O konuda çok haklısın çok katı bir politika var 3 harfli 2 harflı yazarsan kellen gidebilir. Şu uyarıda kimseye küfür etmemiştim 2 harfli yaygın kısaltmayla fenere ithafet oturma organı benzetmesi yaptım onlar neler neler yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 97255
hocam görüşlerine katılmakla birliklte şunuda göz önünde bulundurmak gerek bizim ligimiz avrupadaki takımlarımızında performansını göz önüne alacak olursak rezil leş bir lig.Az biraz koşan az biraz kalitesi olan takım üst sıralarda yer alır.Bizim için sorun hedef ligse ki o kaldı elde birtek kaliteli ayaklarımınzın kendine gelmesi.Haftada 1 maç yapacaklar bunuda becersinler artık.Kadromuz bu leş oğlu leş lig için yeterliKabul edelim medya falan iyi uyuttular bizi.Birde ligde galibiyetler gelince favori falan sandık kendimizi.Yav Taylan sakatlansa es kaza marcao ceza alsa maç kazanamaz bu takım.Hoca da uyudu.
Kesinlikle hak etmedim muhtemelen az bile söylemişimdirhak etmişsin gibi renktaş kolay gelsin
Hoca farkında bence, patlaması da yakındır. 2 mağlubiyete bakar.Kabul edelim medya falan iyi uyuttular bizi.Birde ligde galibiyetler gelince favori falan sandık kendimizi.Yav Taylan sakatlansa es kaza marcao ceza alsa maç kazanamaz bu takım.Hoca da uyudu.
Belhanda satildi 3 transfer yolda diyen arkadas 2 gun sonra banlaniyor mu? Akibeti nolacak?