Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut sana sövücem galiba.Muhtemelen buendia+guilano yapar kapatırlar.
Herif kaldırdı bekliyor yine kucağına oturmamızı

Izlemelisin. Forvet nasıl olmalı hakkında ders veriyor samatBizim maçlar dısında tsl maçı izlemiyorum reis.
Umut sana sövücem galiba.
Evet bu doğru. Baskın yönetimi hoca istemez çünkü sözü geçmemeye başlar. Aysal dönemindeki sorun oydu.
Şimdi başkana çakıyor, yönetime çakıyor sorun olmuyor.
Ha bu kadar iş beceremez olunca da deliriyor ama. Bence bu noktada bu yönetimle gitmez açıklamasını elli kere yapardı lakin yerine gelecek yönetim kendisini pasifize eder diye de çekiniyor.
Bencede nazire yapıyor yalnız cisse hariç hiçbir transferde erola sordukları yok hangi oyuncuyu Erol istedi diye aldılar tamamı Emre'nin tercihi ama Erol ve bu futbol tarziyla istedikleri oyuncuları alsınlar kitlenecekler mutlaka tabi bizde kendi ayağımıza siktik onda ayrı konuErol bence de nazire yapıyor hatta Ali demiştir öyle de diye
Siz transfer yapamazken biz 20 tane yapıyoruz ayağı yapıyorlar.
Fb transfer yaptıkça FT kesin sinirleniyordur.
abi söv yav canın sağolsun.Ne b*ktan bir transfer dönemi geçirdik yav.
ben de sövdüm helal et
Erol bence de dinlenemdi zira kadrodaki oyuncular birbirine göre değil ve daha çok geçiş oyunu oynayabilirler. Ben olsam çalımcı kanat ve pivot santrafor alırdım. Samatta kanat da olurdu.Bencede nazire yapıyor yalnız cisse hariç hiçbir transferde erola sordukları yok hangi oyuncuyu Erol istedi diye aldılar tamamı Emre'nin tercihi ama Erol ve bu futbol tarziyla istedikleri oyuncuları alsınlar kitlenecekler mutlaka tabi bizde kendi ayağımıza siktik onda ayrı konu
Sovmeyin adama olm. Adami bu hale getiren yonetime sovunben de sövdüm helal et
@Doruk Ata TANRIVERDİTransfer sezonunun kapanmasina az kaldi bakalim ekibimiz kadrosuna kimleri dahil edecek
Heyecan dorukta
Transfer sezonunun kapanmasina az kaldi bakalim ekibimiz kadrosuna kimleri dahil edecek
Heyecan dorukta