Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener bence yine yanlış hoca seçti

şampiyonluk için en iddialı kadro onlarda ama yanlış hoca seçmeye devam ediyorlar

gerets gibi coşkulu bangır bangır oynatacak taraftarı da işin içine katacak biri lazımdı

Evet bu doğru. Baskın yönetimi hoca istemez çünkü sözü geçmemeye başlar. Aysal dönemindeki sorun oydu.

Şimdi başkana çakıyor, yönetime çakıyor sorun olmuyor.

Ha bu kadar iş beceremez olunca da deliriyor ama. Bence bu noktada bu yönetimle gitmez açıklamasını elli kere yapardı lakin yerine gelecek yönetim kendisini pasifize eder diye de çekiniyor.

tam da onu diyorum

yönetimi baskı altında tutayım ama gitmesinler de

o yüzden çıkışları sert değil

Erol bence de nazire yapıyor hatta Ali demiştir öyle de diye

Siz transfer yapamazken biz 20 tane yapıyoruz ayağı yapıyorlar.

Fb transfer yaptıkça FT kesin sinirleniyordur.
Bencede nazire yapıyor yalnız cisse hariç hiçbir transferde erola sordukları yok hangi oyuncuyu Erol istedi diye aldılar tamamı Emre'nin tercihi ama Erol ve bu futbol tarziyla istedikleri oyuncuları alsınlar kitlenecekler mutlaka tabi bizde kendi ayağımıza siktik onda ayrı konu

bari 3-4 menajer arasında döndürseydi bizi bir kişinin eline bakmasaydık anasını satayım, bir kişinin eline kaldık artık hangi kazığını saplasın diye bekler olduk

Bencede nazire yapıyor yalnız cisse hariç hiçbir transferde erola sordukları yok hangi oyuncuyu Erol istedi diye aldılar tamamı Emre'nin tercihi ama Erol ve bu futbol tarziyla istedikleri oyuncuları alsınlar kitlenecekler mutlaka tabi bizde kendi ayağımıza siktik onda ayrı konu
Erol bence de dinlenemdi zira kadrodaki oyuncular birbirine göre değil ve daha çok geçiş oyunu oynayabilirler. Ben olsam çalımcı kanat ve pivot santrafor alırdım. Samatta kanat da olurdu.

Ha ben sene sonuna kadar kalacağını ve şampiyonluk yarışında olacaklarını düşünüyorum o ayrı. 6 senedir bir bok olmaz diyordum bu kez bence çok avantajlılar çünkü maddi sorunları tolere ettiler, bu da psikolojik güç sağladı. Biz ve Bjk psikolojik olarak çökmüş durumdayız.

Birkaç kişiyle daha görüşüyoruz. Transfer olacak gibi görünüyor."

Perotti +buendia/giuliano

Allahsizlae

Fatih hoca bence şu an fenerin kadrosunu değil ama rahat kadro kurabilmesini kiskaniyordur arkasında böyle kara para aklama bir başkan istiyordur
Doğruya dofru fatih hocaya al sana sınırsız kadro diye birşey tam anlamıyla olmadı hic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt