Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Adam stadta maci izlediperottiyi aldı mı fb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam stadta maci izlediperottiyi aldı mı fb
Aman reis daha çok adam gelse maaş bütçesi iyice girerdi. O dönem çok adam alınsa da herkese 2-3-4 verdik, o paralar bize zarar verdi. Geleceğe yatırım yapsaydık farklı olurdu gittik o yatırımı sınır daralırken Bruma'ya yaptık o da sakatlandı.
O dönem Shaqiri, Salah falan alınsaydı bambaşka hikayeler yazıyor olurduk. Takım iyidi de işte satılabilitesi olan oyuncu az vardı.
Mesela Ujfa sonrası düzgün stoper gelse Semih Kaya iyi fiyata itelenirdi Avrupa'ya.
Ha yabancı sınırsız olsa en azından bir tane world class stoperimiz olsa ŞL finaline kalmamız çok olasıydk.
Gerçi şerefsiz hakemler iki maçta da Real Madrid'e hayvan gibi kıyak geçtiler.
bende öyle olmasını umuyorum ortasahayı geçtim iyi bir kanat için dua ediyorum..
Bu arada perottiye 3 yıl için 10milyon avroya yakın para bağlamak nedir birader Babel gibi güzel.emeklilik üstelik.babele.gore dizler gidik
Adam stadta maci izledi
En yalancı duyumcuyu seçme vakti
Tartışmasız Abdurrahim A.En yalancı duyumcuyu seçme vakti
b takimimiz olacak herhold
O işler biraz karışık.Reis daha çok yabancı daha çok maaş yükü kabul ama en azından mantıklı adam alırsan geri dönüş alıyorsun bonservis kazandırıyor. Bruma Telles gibi. Salih, Veysel, Tarık, Umut falan sırf bu dönem sınırlama vardı diye alındı, çöpe gitti paralar.
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerli misin kardesim?Cok ilginç takimda saf kanat bir tek garry var ama onu da kadroya almiyoruz.
Evet kardeşim.Fenerli misin kardesim?
ben duyumculara da kızamıyorum artık. abdurrahim gibi bi yöneticiden direk alsalar bile bilgiyi yanılma ihtimalleri %90 olur yine.En yalancı duyumcuyu seçme vakti
Bu arada bu konu bilinmiyor pek, açıklayayım.Bu arada perottiye 3 yıl için 10milyon avroya yakın para bağlamak nedir birader Babel gibi güzel.emeklilik üstelik.babele.gore dizler gidik
Maalesef yeni okudum. Hayal kirikligi yasiyorum.