Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
cem uzan mı kim geliyosa gelsin 50 milyon euro soksun kasaya yeter başlarım böyle işe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de merak ediyorum. Ne oldu da bunlar 70m euroluk takim kurabiliyor biz 1 oyuncu alamiyoruzBir limit olayı vardı noldu be .
Bu orman çocuklarının limiti 600m filan mı oldu ,herkes niye susuyor ?
Bizim yönetici oynadığımız takımı daha bilmiyor, limit falan ne anlarBen de merak ediyorum. Ne oldu da bunlar 70m euroluk takim kurabiliyor biz 1 oyuncu alamiyoruz
Allah belanı vermiş o zamanEvet kardeşim.
Beyler kusura bakmayin, az önce de soyledim. Foruma yeni uye degilim. ve amacim burada kavga etmek, laf atmak vs. degil. Yanlis anlasildiysam kusura bakmayin.
Bu tarz kişi bazlı yönetimlerle olmaz.cem uzan mı kim geliyosa gelsin 50 milyon euro soksun kasaya yeter başlarım böyle işe
Kardeş sıkıntı yok , troll olmadığın sürece burada gayet de yazabilirsinBeyler kusura bakmayin, az önce de soyledim. Foruma yeni uye degilim. ve amacim burada kavga etmek, laf atmak vs. degil. Yanlis anlasildiysam kusura bakmayin.
İnandın mı ? Mustafa Cengiz hayatında yapamayacağı reklamı yapıyor bizim marka ile, bırakmazYönetim taraftarın isteğine ne tepki verecek bakalım.
Sanki Mustafa Cengiz'in taraftar gitmemizi isterse gideriz minvalinde bir açıklaması vardı
Beyler kusura bakmayin, az önce de soyledim. Foruma yeni uye degilim. ve amacim burada kavga etmek, laf atmak vs. degil. Yanlis anlasildiysam kusura bakmayin.
hoşgeldinonyekuru beni galatasaraya vermezseniz kendimi sakatlarım demezse bizimkiler 3 ay uğraşsalar yine de alamazlar. bu saatten sonra mucize lazım transferde bizeoneykuru + orta saha ile sampiyon oluruz hadi baskanim the last dance