Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim sürekli çıkıp taraftara neden paramız yok, oyuncu satmadan alamayız ffp vs diye söylüyor? Bu sorunları taraftar mı çözecek? Gece gündüz çalışıyoruz deyip elde neden somut bir şey göremiyoruz? 32 yaşındaki Babel'e neden 2.5 milyon euro imza parası + yıllık 2 milyon eurodan 3 yıllık mukavele yapıldı? Madem bu adam bu kadar istendi neden 6 ay sonra kulüp bulması istendi? Bütün yaz neden Falcao'nun peşinden koşulup son gün yıllık 5 milyon eurodan sözleşme yapıldı? Arap takımında şampiyonluk yaşayan Maicon, elimiz güçlü olmasına rağmen neden 1.4 milyon euroya satıldı? Malum menajer olmadan neden orta sahaya bir tane bile adam alınamadı?

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnandın mı ? Mustafa Cengiz hayatında yapamayacağı reklamı yapıyor bizim marka ile, bırakmaz

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötü niyetli bir insan olduğunu düşünmüyorum. İyi bir Galatasaraylı
Kimleri gördük biz.
Ancak bırakmalılar artık çok tepki aldılar

Yönetim sürekli çıkıp taraftara neden paramız yok, oyuncu satmadan alamayız ffp vs diye söylüyor? Bu sorunları taraftar mı çözecek? Gece gündüz çalışıyoruz deyip elde neden somut bir şey göremiyoruz? 32 yaşındaki Babel'e neden 2.5 milyon euro imza parası + yıllık 2 milyon eurodan 3 yıllık mukavele yapıldı? Madem bu adam bu kadar istendi neden 6 ay sonra kulüp bulması istendi? Bütün yaz neden Falcao'nun peşinden koşulup son gün yıllık 5 milyon eurodan sözleşme yapıldı? Arap takımında şampiyonluk yaşayan Maicon, elimiz güçlü olmasına rağmen neden 1.4 milyon euroya satıldı? Malum menajer olmadan neden orta sahaya bir tane bile adam alınamadı?

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avatarı değiştirme zamanı gelmedi mi üstat

bunların satın alma opsiyonlu transfer yapmama sebebi sene sonu seçim var. Gelecek yönetimin kucağına bonservis ödemesi bırakmak istemiyorlar. İbra edilmek istiyorlar

Kimleri gördük biz.
Niyet okumak senin iyi niyetinden bence . O makamlar için ben niyet okuyamam . Tek gerçek var o da Terim olmasa çoktan kovmuştu taraftar.2 şampiyonluk göz yumdu bu beceriksizliklere lakin forvetsiz vs zar zor şampiyonluklar unutuldu

EjaYx4JXYAAvedp
1601753556323.webp

Karagümrük ün aldığı Biglia yı bile alamayan ve göremeyen yönetimin transfer becerisizliğini gördük bu transfer sezonunda

Kimleri gördük biz.
hiç kimse kötü niyetli değil ve mustafa cengiz çok yüklenilecek bi insan değil ama yönetimi ve özellikle o abdurrahim albayrak takıma çok büyük zarar veriyor. artık istemeden de olsa takımı sabote etme noktasına geldiler nerdeyse.

Niyet okumak senin iyi niyetinden bence . O makamlar için ben niyet okuyamam . Tek gerçek var o da Terim olmasa çoktan kovmuştu taraftar.2 şampiyonluk göz yumdu bu beceriksizliklere lakin forvetsiz vs zar zor şampiyonluklar unutuldu

O güç zehirlenmesinden önceydi abi ya
Esas kişiliğini şimdi göreceğiz o vakit.
Sözünün arkasında duracak mı

bunların satın alma opsiyonlu transfer yapmama sebebi sene sonu seçim var. Gelecek yönetimin kucağına bonservis ödemesi bırakmak istemiyorlar. İbra edilmek istiyorlar
yok be renktaş beceriksizliklerinden cünkü her sene bi mevki eksik giriyoruz her transfer dönemi böyle oluyor.

hiç kimse kötü niyetli değil ve mustafa cengiz çok yüklenilecek bi insan değil ama yönetimi ve özellikle o abdurrahim albayrak takıma çok büyük zarar veriyor. artık istemeden de olsa takımı sabote etme noktasına geldiler nerdeyse.
Albayrak'ın yapacağı tek 1 iş vardı o da floryada futbolculara, teknik ekibe moral vermek
Onu değil de daha karmaşık işleri seçti
Bundan sonra dinlenmesi lazım
Transfer için yeni Haldun Üstüneller bulmalıyız

Bruma 7 milyon opsiyona Yunan yerine bize rahatlıkla gelebilirdi. Ama cengiz yönetimi olunca anca emekli arda geliyor işte

Karagümrük ün aldığı Biglia yı bile alamayan ve göremeyen yönetimin transfer becerisizliğini gördük bu transfer sezonunda

Yönetim beceriksiz orası ayrı da biglianin turşusu çıkmış yaw hiç beğenmedim bu akşam saçma sapan toplar kaybetti kritik yerde o tecrubedeki adamin yapacağı iş değil.

Ne alaka yav

Zorunlu opsiyon zaten bu seneki hesaba dahil.

Normal opsiyon koymakta bir sakınca yok.

Hoca zaten kiralık istemiyorum deyip yönetime attı topu, o top da taraftarın neresinde patladı sen karar ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt