Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.997
- 21.053
- 2.233
2 ligi de bilmiyorum ama Norvec ligi > Bulgar ligi
Zinkernagel varken neden Ivanov?
Zinkernagel varken neden Ivanov?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında sıkıntı şu. Bugün orta saha yok di mi takımda. Alt yapıda Bartuğ dışında, bu çocuk oynar denilecek bir adam var mı, o bile yok.
Ümit Milliye bakıyorsun bazıları iyi ama bazıları menajer önermesi ya da sırf büyük takımda diye alınan kalitesiz oyuncular.
Şu övülen Ravil Tagir mesela, sırf yaşından dolayı world class stoper yapıldı halbuki bunun arkası pr çalışması başka bir şey değil. O Seyit miydi, Berke'yi Londra'da 5 m euroya satmaya çalışırken gelip Fenere 2.5a vermesi gibi. Gençler yetenekli diye değil pr yapıyor diye duyuluyor. Ömer Faruk über yetenekse neden bugün Fener elinde Mert Hakan, Sosa varken 10 numara arıyor?
Yoksa Arda 18 yaşında Anfield Road'da Liverpool'u tokatlıyordu, çok mu fizikliydi ya da çok mu tecrübeliydi? Mevzu yaş değil, başka şeyler var o kesim.
kesinlikle hoca güveniyor takıma belliki idare ederim diyor bakalım napcak ligde oynar hoca zaten bu kadroyla yürürBak Onur. Eski adamlik oynamak istemiyorum. Hincal var bilirmisin? Biz Barcelona'dan Popescu'yu transfer etmisiz 1998 Haziran'inda. Ki o Popescu'yu canli izlemek ilk TSYD kupa macinda tribundeyim.
Neyse Popescu donemin en onemli libero'larindan birisi. 3-5-2 duzeninde defanstaki en iyi libero'lardan. O donem dunya alem 3-5-2 oynuyor birkac klup haric.
Fatih Terim'in hedefi 2-5-3
Defansta Popescu'yu Bulent Korkmaz'la tek oynatiyor. Hakan Unsal'la Fatih Akyel o zamanki defansif beklerimiz ama onlari orta sahaya kadar cikartiyor. 2-5-3'u illa oyanayacak. Ve de oynuyor. Zaten o sayede Arsenal'i alt ediyoruz 2000 finalinde.
O done, Hincal sallayip duruyor Terim'e. Popescu ki 3-5-2'nin kitabini yazmis nasil libero oynatilmaz. Taraftar Hincal'in etkisinde. Ama Fatih Terim dinlemiyor. Denemeye devam ediyor ve basariyor sonucta.
Fatih Terim enteresan adam. Sevabi cok hatasi cok. Almaguer hatasini mesela. Affedemem. Neyse bu adami rahat birakin. Hele ki yonetim arkadan vurmusken rahat birakin. Destek verin. Guzel seyler gelecek. Yeter ki kafayi sahaya versin.
başkanları fenerli koyuAlanya neden son gun ilk 11 oyuncusunu satsin?
Valla ben o ikisi yerinde olsam gram bir yere oynamam veya bonservisimi verin beleşe gideyim derim ya da bonservisten pay isterim. Hem kamyonla para alıyorsun hem istanbulda en kral yerlerde yaşıyorsun mis gibi hayat, bunlar da bu yğzden gitmek istemiyorfeguli ve babel sırf isimleri sayesınde araplaa ve çine satılırdı bu maaşlar ile
piyasaya hakim yöneticilrin varsa pazarlayabiliyorsan mutlaka satardın üstüne parada kazanırdın ikiside milli oyuncu
Fenerli bile olsa o adam istediğini almadan vermez.başkanları fenerli koyu
Allah korusunTransfer suresi uzamadi deil mi
Ozgur aytenin muridleri varvarmi halen transfer bekleyen =
bize böyle yönetim lazım
Muhtemelen apo şu anda uzaması için görüşmeler yapıyorTransfer suresi uzamadi deil mi
Elinize sağlık.Twitter da yönetime acayip yükleniyorlar , ben de 10 - 15 twit gönderdim Abdurrahim ve Yusuf Beylere
Aynı şeyleri yazmak istemiyorum açıkçası.Olsa yapmaz mı hoca ya? Taylan mı vardı ortada adam remen yokluktan çıkardı herifi. Geçen sene Ömer Bayram mesela. Ne yapsın bir söyleyin Babel Feghouli diyorsunuz. Kimi oynatacak ya gözünüzü seviyim Kerem, Ali Yavuz hele futbolcu olduğu bile şaibeli olan Sekidika'yı hiç demeyin. Olsa niye hoca oynatmasın o zaman Taylan'ı da oynatmazdı. Abi bu adamlar ptt'de yedek kalacak adamlar tamam Babel Feghouli çöp ama bu adamlar sahada kaybolur silinir. En azından Feghouli'nin form tutma ihtimali var.