Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.799
- 21.830
- 2.783
Ekli dosyayı görüntüle 97295
Devamida bu arkadaslar
sana çok ağır sövmüş renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devamida bu arkadaslar
Yeni bir cephe açılıyor.Birisi benim anama laf edecek ben onu dogduguna pişman etmeyecegim.
Feghouli bilerek oynamiyo,feghouli icin tarih vereyim.istiyosaniz..araliktan sonra 2019 modunu acaro kdr da değil morelosa bak mesela herif bütün maç sağa sola koşuyor bizim gargamel ayakta duramıyor daha
Devamida bu arkadaslar
senin bir alakası yoktu renktaş şimdi sövse olay çıkacak ne gerek var yaniBirisi benim anama laf edecek ben onu dogduguna pişman etmeyecegim
Yeni bir cephe açılıyor.
Semedo diye birini almislar. Oyuncu serbest statudeymisKimi.almislar ts de tirt yav,kimse top.oynamiyo ligde bizden baska ,biz baya eksik kadroyla oynuyoruz bi de,fatih hoca sayesinde fena degliiz
ivanov gelmiş iş yapmaz mı?Lan gokhan toreyi alsaydik bari ,yusuf erdogan bile is yapardi lan
Videossunu falan izlemedim ama biraz hizliysa bile is yaparivanov gelmiş iş yapmaz mı?
Videossunu falan izlemedim ama biraz hizliysa bile is yaparivanov gelmiş iş yapmaz mı?