- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Şener felan gönderilmeyecek mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yönetim ve hocadan bahsediyomkimse takımın içinden falan geçmedi.avrupa için bilhassa ortasaha ve hucumda yetersiz olan bi kadro vasat glasgowa elendi ,hepsi bu
Arka perdede birileri yonetime durun ordami dediler? Birakin fb sampiyon olsun gibi bir hava var heryerde. Yani bonservis odemeden alinabilecek cok oyuncu vardi, cok garip. Bakalim yarin ne olacak, yonetim sanki sabote ediyor takimi. Bir iki kotu sonuctan sonra Terim ile yonetim kavgasi baslar ve birinden biri gider bence
yazıkbir genç daha gitti
2 ligi de bilmiyorum ama Norvec ligi > Bulgar ligi
Zinkernagel varken neden Ivanov?
Valla bilmiyorum bence ibra olmamaktan korkuyorlar. İdari yönden zaten yine edilmezler onu takmıyorlardır da bu gidişle mali olarak da ibra edilmeyecekler. Babel+belhanda+falcao+feghouli maaşları kadar zarar açıklar kulüp. Şunlardan 3ünü yollayamadı beceriksizler
Ibra etmeyenleri hainler listemize yazariz ve unutmayiz
Bu postu ultraslan mı yazdı acaba onlarda bu kafada o yüzden ismi lazım değil ua dan birisi forvet alınmadığı zaman tribünden iner biz vururuz diyordu bu kafa sağlıklı bir kafa değil şimdi de twitterdan tag çalışması yapanları tehdit ediyorlarYil 1998 aylardan Haziran. Galatasaray ustusute 2 kere sampiyon olmus.
Fatih Terim o zamanlar Gaziantep'te parlayan Johson ve Preko'yu almak istiyor Galatasaray'a. Johnson orta sahada dinamo. Preko da Arif Erdem'in bir tik daha iyisi kontratak oyununda Hakan Sukur'e partner olarak.
Aziz Yildirim'in baskanlikta ilk veya ikinci senesi tam hatirlayamadim. O zamanki Antep baskani Celal Dogan Fenerli idi ve Johnson ve Preko'yu Fener'e verdi.
Sonra Low geldi ama binbir havayla geldi.
Fener kesin sampiyon falan.
Yil oldu 1999 aylardan Haziran, Cimbom yine sampiyon.
Bosverin transferi. Fatih Hoca yonetimle kavga etmeyip sahaya konsantre oldugu her sene sampiyon oldu Cimbom'da.
Enseyi karartmayin. Su akar yolunu bulur, Cimbom elbet sampiyon olur.
Selametle.
Yanliz en kötü Galatasaray yönetimi hangisiydi anketi yapsak , şampiyonlar ligi çekişmeli olurdu . Hepsi birbirinden kötü
Pazar günü ne işin var bu saatte yavGece neler olmuş öyle