- 5 Eylül 2014
- 85.619
- 71.698
- 4.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyeceğiz olmayan parayla transfer yapın mi
Geçin bu işleri böyle şeylere tepki verilmez
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Paranın olmamasının sebebi kim..
Uzun uzun yazmayacağım çünkü üstteki yorumun facia olduğu için faydası olmayacak.
Sadece diagne gibi bir adama 13 milyon vermek bile başlı başına istifa sebebidir.Diğer transfer fiyaskolarını hiç saymıyorum.
Renktaş artıda değil miyiz zaten gözden kaçırdığım bir madde mi var?Olay tff'nin limiti değil ki UEFA'nın FFP'si. TFF limitlerini bu sene umursayan yok
Arka planda hocbort şey yaşandığı yok.Buradan hocaya mı suç bulalım şimdi
Arka planda neler yaşandığını bilemeyiz
Transferde yapılan hatalara mı laf edeceğiz cidden komik o zaman her transfere karışalım laf edelim
Sizin istekleriniz doğrultusunda hareket edilmez lüzum görülen yerde en sert tepkiyi veririz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen diyorsun ki TFF'nin limitini aş gerekirse ceza ye. Ben diyorum ki tff'nin limitine gelene kadar önce uefa'nın limiti var. UEFA'nın cezası daha ağırRenktaş artıda değil miyiz zaten gözden kaçırdığım bir madde mi var?
muhtemelen danisikli dovus olacak. Yani seneye puan sile bu sene ocak ayında da kadro kısıtlaması gelebilir fenere. Seneye de aynısını biz uygulariz.Olay tff'nin limiti değil ki UEFA'nın FFP'si. TFF limitlerini bu sene umursayan yok
Tamam renktaş FFP de zaten kurallara uyduk. Maaş konusunda da esneklik sağlayacaklarını söylemediler mi pandemiden dolayı?Sen diyorsun ki TFF'nin limitini aş gerekirse ceza ye. Ben diyorum ki tff'nin limitine gelene kadar önce uefa'nın limiti var. UEFA'nın cezası daha ağır
Seneye için mi konuşuyorsun bu sene için mi?Tamam renktaş FFP de zaten kurallara uyduk. Maaş konusunda da esneklik sağlayacaklarını söylemediler mi pandemiden dolayı?
Bu sene için söylüyorumSeneye için mi konuşuyorsun bu sene için mi?
FFP devam ediyor şu an biten bişey yokBu sene için söylüyorum