Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyeceğiz olmayan parayla transfer yapın mi
Geçin bu işleri böyle şeylere tepki verilmez

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paranın olmamasının sebebi kim..
Uzun uzun yazmayacağım çünkü üstteki yorumun facia olduğu için faydası olmayacak.

Sadece diagne gibi bir adama 13 milyon vermek bile başlı başına istifa sebebidir.Diğer transfer fiyaskolarını hiç saymıyorum.

M.Cengiz : Zafer inan edenlerin olacaktır .
A.Albayrak : Başcanım karıştırdın basın mensupları dransferi sordi. Arçadaşlar ben ,bascan ve hozamız sabaha kadar uyumaduk bu işi konuştuk inşanna dransfer yapacaguz Calatasatay'da dransfer bitmez. 1 çuruş sokağa atazak para yok. Siz bakmayun biz Cacne'ye 13 milyon verduk.

Paranın olmamasının sebebi kim..
Uzun uzun yazmayacağım çünkü üstteki yorumun facia olduğu için faydası olmayacak.

Sadece diagne gibi bir adama 13 milyon vermek bile başlı başına istifa sebebidir.Diğer transfer fiyaskolarını hiç saymıyorum.

Transferde yapılan hatalara mı laf edeceğiz cidden komik o zaman her transfere karışalım laf edelim
Sizin istekleriniz doğrultusunda hareket edilmez lüzum görülen yerde en sert tepkiyi veririz

Buradan hocaya mı suç bulalım şimdi
Arka planda neler yaşandığını bilemeyiz
Arka planda hocbort şey yaşandığı yok.

Hocanın tüm talepleri karşılandi
( Babel, belhanda' bin satılmaması, falcao'nun alınması, arda, Oğulcan,Jimmy, şener,akbaba,diagne,Omar,sarrachi, fatih,donk uzatıldı,etobo)

Bunca adamı ya istemeyecekti yada top oynayacaktı.
İkisini de beceremedi bu saatten sonra konuşma hakkı yok.
Çok istiyorsa sahada konuşacak.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Transferde yapılan hatalara mı laf edeceğiz cidden komik o zaman her transfere karışalım laf edelim
Sizin istekleriniz doğrultusunda hareket edilmez lüzum görülen yerde en sert tepkiyi veririz

Yahu transferde yapılan basit hatalardan dolayı neredeyse batacağız..Bir iki transferden bahsetmiyorum..Bir süreçtten bahssediyorum.Yapılan açıklamalar, yalanlardan, samimiyetsizlikden bahsediyorum.
Klübün haklarını koruma noktasındaki fiyaskolarından behsediyorum.

Renktaş artıda değil miyiz zaten gözden kaçırdığım bir madde mi var?
Sen diyorsun ki TFF'nin limitini aş gerekirse ceza ye. Ben diyorum ki tff'nin limitine gelene kadar önce uefa'nın limiti var. UEFA'nın cezası daha ağır

Olay tff'nin limiti değil ki UEFA'nın FFP'si. TFF limitlerini bu sene umursayan yok
muhtemelen danisikli dovus olacak. Yani seneye puan sile bu sene ocak ayında da kadro kısıtlaması gelebilir fenere. Seneye de aynısını biz uygulariz.
Ffp yok, TFF zaten kukla 30 tane oyuncu alıp 2 milyar lira harcasan 1 sene ffp men 1 donem de ligde transfer yasağı yersin. Kusura bakmayın da normal ortamda ceza değil bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt