Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda gitmesin artık
Zaten orta sahamız yok
Bu hainler varken Belhanda nın şu an gitmesi mantıksız

Valla bu herifin yavşak yavşak hareketlerini, umarsızlıklarını, her maç 3-5 kere 2 metre ötesindeki takım arkadaşına pası aktaramayıp bi de mal mal adamı suçlamasını, yavaş çekim şutlarını izleyeceğime, herhangi bir genci izlemeyi tercih ederim.

ÖZEL - Fenerbahçe, Bakasetas için Alanyaspor’a sözlü teklif yaptı.

Alanyaspor, Bakasetas için 5 milyon Euro’dan 4 milyon Euro’ya düştü.

Fenerbahçe’nin teklifi Alanyaspor’un istediği rakamın yarısı.

Alanyaspor, Fenerbahçe’nin teklifini az buldu.

Devam ediyorlar!
fener alı bi şekilde gibi hayırlı lsun şampilik...

Nasıl olsa gideceğiz diye kimse çıkıp elini taşın altına koymadı. Harcama limitinde en rahat kulüp bizdik güya. Bile bile olmayan parayla herkese teklif yaptık. İş ciddiye binince hepsinden tek tek vazgeçtik. Kaan Ayhan, Mensah, Moder, Nainggolan, Okay Yokuşlu, daha bi düzine topçu... Kendi ceplerinden imza parası ödemek zorunda kalırlar diye boşta olan oyunculara bile yönelmedik. Son Ali-Cengiz oyunları Belhanda gidiyor, transferler geliyor yalanıyla da son güne geldik, Avrupadan elendik.

Yalan atmak ve şov yapmakta bir numaralı adayım M.Cengiz yönetimidir. Terim olmasa 2 şampiyonluk görmeyi bırak ilk 3 ancak hayal olabilirdi bu 3 kafadarlar için. Peki onlar ne yaptı? Sırtını dayadıkları Terim'i yeri geldi istifaya kadar zorladılar, medyanın önünde laf soktular. Bizim gibi hocayı da sürekli kandırdılar. Terim'in bile o eski arzusunu, hırsını içinden söküp aldılar. Göreve geldikleri ilk günden beri her transfer dönemi daha fiyasko geçti. Menajerlerin oyuncağı oldular, rakip takımlara, hakemlere karşı hocayı defalarca yalnız bıraktılar. İşler iyi giderken ekranlardan kaybolmadılar, kötü gittiğinde hiç yokmuşlar gibi kaçtılar. Paralı askerleri Ultraslan'ın bile tepki göstermemesi ne kadar rezil bir yönetim olduklarının kanıtı. Bu saatten sonra seçime kadar ne kamera, ne de gazeteye ağızlarını açıp konuşmasınlar, en azından o yalancı suratlarını unutalım. Keşke istifa edebilecek erdeme sahip olsalar ama nafile...

Uzun oldu ama bu sahtekar yönetime az bile kalır.

bu rezalet yönetimin yarattıgı kadroyu 41 hafta izlicek olmamız daha mütiş daha büyük bir sınav düşünemedim şu an.

iş bilmez bitirmez vizyonsuz haysiyt yoksunları elde olan 1,4 m. trasnfer bütçesini böbürlene böbürlene kar gs düşünoyruz gelecek die pazarlıcak sıfatsızlar

Ya tamam da gidecekler diye para koymadılar iş yapmadılar da lan millet 1 senedir seçim kararı al diye götünü yırtıyor ne diye seçime gitmezsin.

Bu yönetimin Ibra oylaması çok sancılı geçecek 2011'in tam anlamıyla bi benzerini yaşayacağız hem futbol hem idari anlamda.

Kanatta kalite eksikliği var ok ama orta sahada sayısal eksiklik de var. 1 transfer yapılacaksa kesinlikle 8 numara olmalı idi.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu rezalet yönetimin yarattıgı kadroyu 41 hafta izlicek olmamız daha mütiş daha büyük bir sınav düşünemedim şu an.

iş bilmez bitirmez vizyonsuz haysiyt yoksunları elde olan 1,4 m. trasnfer bütçesini böbürlene böbürlene kar gs düşünoyruz gelecek die pazarlıcak sıfatsızlar
Bunların kafasındaki en büyük plan muhtemelen pandamı nedeniyle lig oynanmaz yazın avrupa şampiyonası var boşa kasmayalım iş boka sarardı muhtemelen. Yoksa koca 3 ayda bir kulüp oyuncu satıp alamamasının mantıklı bir açıklaması yok.

Inter'in Portekizli oyuncusu Joao Mario, PSG ile anlaşmaya vardı. Bugün sağlık kontrolünden geçecek [Bağlantı simgesiL'Equipe]

Bu arada unutmadan Mhy'dan kendi adıma özür diliyorum. Demediğim şey kalmadı ama şimdi düşününce bu yönetim kim bilir arka planda ne saçma isteklerde bulundu, ne amatörlükler yaptı ki Terim için Erol Bulut'a gol sonrası yargı dağıtan bu adamı onun oyuncusu yapmaya itti.

Emre Kılınç nasıl elde kalmış hayret edici. Bu kadar saçmalığa rağmen bizi yine de seçmesi gözümde onu gördüğüm en büyük Cimbomlulardan biri yapıyor.

büyük takimlardaki oyuncular hem kendi oynar hem yanindakini oynatır , bizde eskiden olduğu gibi eboue ,Riera, Sneijder, Melo,Elmander,Drogba, 4 ten fazla hem oynayıp hem oynatan adam oldumu takım çok güçlü olur , şu anda takımda bir tane bile böyle oyuncu yok tamamı sadece oynatan oyuncu

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu konuda Ujfalusi üstüne tanımıyorum etrafındaki oyuncuları müthiş etkiliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt