Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.829
- 40.584
- 3.413
Kalsin anasini satayim, kimse gitmesin, kimse gelmesin. Sadece şu rezil yönetim defolsunSerhan Türk: “Belhanda takımda kaldı.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalsin anasini satayim, kimse gitmesin, kimse gelmesin. Sadece şu rezil yönetim defolsunSerhan Türk: “Belhanda takımda kaldı.”
Belhanda gitmesin artık
Zaten orta sahamız yok
Bu hainler varken Belhanda nın şu an gitmesi mantıksız
fener alı bi şekilde gibi hayırlı lsun şampilik...ÖZEL - Fenerbahçe, Bakasetas için Alanyaspor’a sözlü teklif yaptı.
Alanyaspor, Bakasetas için 5 milyon Euro’dan 4 milyon Euro’ya düştü.
Fenerbahçe’nin teklifi Alanyaspor’un istediği rakamın yarısı.
Alanyaspor, Fenerbahçe’nin teklifini az buldu.
Devam ediyorlar!
ulan psg dipsiz kuyu sömürü para aklama sisteminn var garibanlara uycak topçuları alıyrosun inş neymar sakatlanır gene bi bok olmuyo zaten siz
Bunların kafasındaki en büyük plan muhtemelen pandamı nedeniyle lig oynanmaz yazın avrupa şampiyonası var boşa kasmayalım iş boka sarardı muhtemelen. Yoksa koca 3 ayda bir kulüp oyuncu satıp alamamasının mantıklı bir açıklaması yok.bu rezalet yönetimin yarattıgı kadroyu 41 hafta izlicek olmamız daha mütiş daha büyük bir sınav düşünemedim şu an.
iş bilmez bitirmez vizyonsuz haysiyt yoksunları elde olan 1,4 m. trasnfer bütçesini böbürlene böbürlene kar gs düşünoyruz gelecek die pazarlıcak sıfatsızlar
Forumun beğenmediği adam psgye gitmisInter'in Portekizli oyuncusu Joao Mario, PSG ile anlaşmaya vardı. Bugün sağlık kontrolünden geçecek [Bağlantı simgesiL'Equipe]

büyük takimlardaki oyuncular hem kendi oynar hem yanindakini oynatır , bizde eskiden olduğu gibi eboue ,Riera, Sneijder, Melo,Elmander,Drogba, 4 ten fazla hem oynayıp hem oynatan adam oldumu takım çok güçlü olur , şu anda takımda bir tane bile böyle oyuncu yok tamamı sadece oynatan oyuncu
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi