Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuya hala kilit vurulmadi mi.

Lusamba , ivanov geldi de sen de beğenmedin. Gerçi arda ,Babel ,feg gibi yıldızlarımız var

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

renktaş sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.
Size oyuncu olsun, transfer olsunda ne olursa olsun..
o söylediğin adamlar arda ve fegi kesemeyecek haberin yok..

bu saatten sonra Galatasararay için yapılacak en hayırlı iş bu başkan ve yönetici bozuntularının defolup gitmesidir.

İşin sinir bozucu tarafı akşama hoca maçtan sonra gevrek gevrek konuşacak hala daha yönetimi savunacak uğraştılar olmadı ocağa kadar böyle gidecez gibi saçma laflar edecek
Yav gerçekten bu hocaya ne oldu. Çoğu lafı boş artık, hiç hareket yok. Kadroyla idare ederiz vs saçma sapan konuşuyor bu sene

renktaş sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.
Size oyuncu olsun, transfer olsunda ne olursa olsun..
o söylediğin adamlar arda ve fegi kesemeyecek haberin yok..

bu saatten sonra Galatasararay için yapılacak en hayırlı iş bu başkan ve yönetici bozuntularının defolup gitmesidir.
Son cümlen dışındaki yorumların yorum yapmak için yapılmış renktaş. Cengiz karşıtı olman beni sevindirdi ama

Son cümlen dışındaki yorumların yorum yapmak için yapılmış renktaş. Cengiz karşıtı olman beni sevindirdi ama

Gelsinler o zaman görüşürüz.
Ben bu yönettime geçen seneden beri karşıyım.Çok şükür bunların ne halt olduğunu geçen sene gördük.

Yahu biz belhandayı yetersiz diye göndermiyormuşuz adam gitmek istediği için göndermek zorunda kalıyormuşuz.
dememki zamanında bu adama gelen tekliflerin değerlendirilmemesi doğruymuş..

birrde hocanın şu dönemde kiralık oyuncu istemiyorum demeside tam bbir fiyasko..Ondan sonra hoca konuşmuyor.Yahu hocanında bu beceriksizlerden farkı yokki konuşmaz tabiki.

yazıklar olsun..

Yav gerçekten bu hocaya ne oldu. Çoğu lafı boş artık, hiç hareket yok. Kadroyla idare ederiz vs saçma sapan konuşuyor bu sene

Böyle giderse kendi kredisini de bitirecek.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akşam terimden beklentim olan kadro

Fatih
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Etebo Arda
Kerem Diagne Emre

Tek beklentim birazdan maç öncesi konuşmasında FT nin yönetime yargı dağıtması olacak

Hoca da biliyor ki kendisi > yönetimden
Hele ki bu durumda böyle bir hamle yaparak taraftarın gönlünü ve desteğini arkasına alıp olası başarısızlık halinde sorumluluğu üzerinden atar

Hoca akıllı olursa yönetimi taraftarın önüne yem eder, aksi taktirde sezon sonu FT istifa sesleri yükselecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt