Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lusamba , ivanov geldi de sen de beğenmedin. Gerçi arda ,Babel ,feg gibi yıldızlarımız var
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav gerçekten bu hocaya ne oldu. Çoğu lafı boş artık, hiç hareket yok. Kadroyla idare ederiz vs saçma sapan konuşuyor bu seneİşin sinir bozucu tarafı akşama hoca maçtan sonra gevrek gevrek konuşacak hala daha yönetimi savunacak uğraştılar olmadı ocağa kadar böyle gidecez gibi saçma laflar edecek
Bunu kim dedi kastin kim renktaş belhanda miYahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun
Son cümlen dışındaki yorumların yorum yapmak için yapılmış renktaş. Cengiz karşıtı olman beni sevindirdi amarenktaş sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.
Size oyuncu olsun, transfer olsunda ne olursa olsun..
o söylediğin adamlar arda ve fegi kesemeyecek haberin yok..
bu saatten sonra Galatasararay için yapılacak en hayırlı iş bu başkan ve yönetici bozuntularının defolup gitmesidir.
Salih Uçan da kendini bulmuş gibi iyi başladı bu sezonaBarrerio ve Davidson falan Alanya yine iyi ve doğru isimler bulmuş
Etebo ve bulgar yerine?Çöp 1 kadroTaylan-Emre ve Diagne yerine daha kaliteli topçular lazımdı ama nerde..
Son cümlen dışındaki yorumların yorum yapmak için yapılmış renktaş. Cengiz karşıtı olman beni sevindirdi ama
Valla bunlar necip i dâhi alamazGelsinler o zaman görüşürüz.
Ben bu yönettime geçen seneden beri karşıyım.Çok şükür bunların ne halt olduğunu geçen sene gördük.
Böyle giderse kendi kredisini de bitirecek.Yav gerçekten bu hocaya ne oldu. Çoğu lafı boş artık, hiç hareket yok. Kadroyla idare ederiz vs saçma sapan konuşuyor bu sene
Olmaz! Evlat bildim ben onusanane olm adam orta saha oynatmış.