Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak , cengiz , yusuf günay ne alemdesiniz. Keyfiniz yerinde mi? Her saniye transfer ile uğraştınız değil mi? Terim hocam rangers maçı sonrası bu kadro yeterli , kiralık istemem, bedava adam istemem dedin ne oldu? Bu takıma 1 orta saha 1 kanat alacaktınız be.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetim ve hoca tek krs harcamasin mümkünse .. daha fazla kendilerini ayağa düşürmeden istifa etmeleri gerekir.. Fatih hoca bu saatten sonra adına leke surdurmeden işi bitirmeli

Albayrak, Cengiz, Gunay, Hanedar hepsinin eseri. 2 ay boyunca rakiplerin transferlerini izledik. Nzonzi gideli 10 ay olmus, Lemina gitmis Seri gitmis sen yerine bir tek Etebo’yu almissin. 6 numara sart yoksa Taylan sakatlanacak demistim ve adam sakatlandi.

Ne oyuncu alabiliyorlar ne oyuncu satabiliyorlar. Galatasaray kulubu kimlere kaldi yazik.

Benim negatif enerji sactigimi söyleyip sayfalarca her mesajimi inceleyip raporlayan arkadaslar nerede?

Bunlarin transfer yapmayacagindan adim kadar emindim. Elli kez söyledim size burada.

Abdürrahim Albayrak maglubiyetleri gectim beraberliklerde bile ortadan kaybolan bir adam.

Yusuf Günay desen güvenlik kamerasina bile poz veriyor

Hangi maci kazansak hemen o mactan sonra MC,AA ve YG fotografi Twitter'dan paylasilir.

Bir tarafta limit mimit derken ilk sezonunda 16, ikinci sezonunda 14 ve 3.sezonunda simdi 16 transfer yapan Ali Koc, diger tarafta bir orta saha ve bir kanat kiralamaktan aciz yönetim (!)

Keita Balde, Sampdoria'ya kiralandi. Bir sürü oyuncu kiraya gitti, serbestler yine öyle. Trabzon oradan buradan bedelsiz oyuncu getiriyor.

Kimse bana bu yönetimin iyi niyetinden falan söz etmesin. Elektrik faturasi ödemekten aciz BECEKE bile transfer yapti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt