Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 yıl izlenmiş omarın kanadı otoban olmus babelin götünün kılları kadayıf olmus 2 bedevi elinde biz oyuncak olmusuz diagne diye bir balon falcao diye bir kazma arda diye bir öz evladımız td desen gazı kaçmıs balona dönmüş yönetim zaten yanar döner düzenbaz koskoca Galatasaray kimlerin elinde

Transfer dönemi basladiginda Mensah ve Mert Hakan gibi zibidilerin liste basi oldugu yaziliyordu. Biri Fener'in yedegi, digeri Besiktas'in yedegi.

Bunlar olmayinca Seri meri denmeye basladi.

FFP belasi olmasa Fatih hoca istiyor diye bunlara Akbaba gibi yüklenecektik.

Canere burun kıvıran forumumuzun futbol ulemalarını da ayrıca tebrik ederim alın size 8 de 0 orta yapan yedek bek.

Bu mudur yani tek sorun Caner’in gelmemesi miydi? Caner’in bu forma ile izlemek size zevk verebilir ama benim midem kaldırmaz.

Umarım transfer yapıp bir kaç terim kazığı daha yemeyiz. Hocam kusura bakmasın ama transfer işinden pek anlamıyor galiba.

Mac konusunada attim buraya da atayim. Muthis yav. Insallah ilerde takima ayak uydurmaz

20201004_202127.webp

Yönetim,hoca ve futbolcular olmak üzere camiada acil ve köklü bir değişim şart artık böyle gitmez

feghouli belhanda ve babel çöplerini göndermese bile yerlerine kiralık birilerini getirmeliydiler. BECEREMEDİLER...

Transferde son 10 yılda yediğimiz kazıklarda benim sıralamam;
1. diagne
2. falcao
3. belhanda
4. tarık çamdal
5. feghouli
6. lyundama ( buna itiraz edenler olacaktır ama bence leş bir topçu)
7. emre akbaba
8. hamit altıntop
9. hayroviç
10. babel

Transferde son 10 yılda yediğimiz kazıklarda benim sıralamam;
1. diagne
2. falcao
3. belhanda
4. tarık çamdal
5. feghouli
6. lyundama ( buna itiraz edenler olacaktır ama bence leş bir topçu)
7. emre akbaba
8. hamit altıntop
9. hayroviç
10. babel
[/QUOTE
+Misimovic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt