Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin çoğu çöp senin kadronun çoğu iyi di mi

Polyannalığa son ver. Kadroları senden iyi, daha da geniş.

Üstüne senin takımının içinde sorunlar var, yönetimin rezalet.
Ben fenerin durumunu söyledim.fenerle bizi kiyaslayip polyanalik yapmadim kadro uzerinden ama kadro konusunda bizden genisler,neyini soyleyim bunun.hucumda bizden daha iyiler mi tartisilir.ortsahada iyiler ama kanatlari onlarin da sorun.kalecileri bizden iyi.bak ,gercekci yorum yaptim ama onlarin Fatih Terimi yok.benim takimima inanmam ve sampiyonluk gelecek dememin nedeni belli.polyanalik fenerin sampiyonluk icin gucku ve iyi bi kadrosu var demek bence.sadece genis kadrolari var.ne bi oyun sistemi, ne de bi plan olmadan doldurulan ve siisirilen bi kadro var.sokaktan gecen kediyi bile alacaklar nerdeyse

Ben fenerin durumunu söyledim.fenerle bizi kiyaslayip polyanalik yapmadim kadro uzerinden ama kadro konusunda bizden genisler,neyini soyleyim bunun.hucumda bizden daha iyiler mi tartisilir.ortsahada iyiler ama kanatlari onlarin da sorun.kalecileri bizden iyi.bak ,gercekci yorum yaptim ama onlarin Fatih Terimi yok.benim takimima inanmam ve sampiyonluk gelecek dememin nedeni belli.polyanalik fenerin sampiyonluk icin gucku ve iyi bi kadrosu var demek bence.sadece genis kadrolari var.ne bi oyun sistemi, ne de bi plan olmadan doldurulan ve siisirilen bi kadro var.sokaktan gecen kediyi bile alacaklar nerdeyse
Aynen aynen bizde çok güçlü oyun ve sistem var ahahahah

Şu şikecilerin neyini övüyonuz aga, ismi üzerinde şi-ke-ci-ler, transferde de şikenin ağababasını yaptılar tüm herkesin gözü önünde, hem gecen sene hem bu sene, nerde o elif denen süt oğlan ne yapıyor şuan, bizim sattığımız Ozanımız Milana gidecek nerdeyse, bizden gideli 3. Transferini yapcak,
Bizdeki eksik beyinsiz, beceriksiz,saf bir yönetimin olması başımızda bir tane bile iş bilen adam iş bitiren adam olmaması, hepsi alayı kendi reklamının derdinde, Galatasaray olmasaydı kim tanırdı bu çapsızları, üzerimizden bide bedava reklam yapıp ticarette para kazanıyorlar.
Haram zıkkım olsun

vaaay be kocalarııın mirallas antep'e gelmiş.
bizimkilerden çok iş yapar demeye gerek yok sanırım.

Moderi ingilizler bile izliyormus. Transfer döneminin ta basinda 8 milyonumuz olsa basip alsaydik, o da fena degil seviyesinde performans gösterse, kendisini herhalde bir sene sonra 15e falan satardik.

Bizim müthiş bir sistemimizi var evet, geleni geçeni tokatlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt