Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saraci ve emre akbaba
Şu kadro eksikleri olmasına rağmen öyle kötü bir kadro değil yine de. Bu takımın daha iyi top oynaması lazım suçu yönetime atmak kolay Terim de öz eleştiri yapsın
Sarachi,emre akbaba girerse iyi bile işler bu takim.ama fatih hoca 1-2 yeni isim denemeli mutlaka ilk 11e

seneye
Nando, Etebo, Omar, Luyi, Marcao,Taylan, Emre K. + Emre A (adam akilli sözlesme ) ve hadi Arda haric alayi defolmali. yemisim 3-4 sene sampiyon olmayalim ama bir adam akilli nefes alalim, birseyler toparlayalim. yetti cidden günü kurtarma olayi. ondan sonra istersen 1-2 star felan alirsin ama cidden baydi.

seneye belhanda gider (sözlesme bitiyor)
Donk gidiyor
falcaoya git dersin gider o hemen

kaldi fegh + babel + diagne kanserleri

Nando
Fatih
Okan

Omar
xxx

Luyi
Marcao
Emin B.
Isik Kaan

xxx
xxx

Taylan
Etebo
Ömer
xxx
xx
xxx
xxx

Emre K.
xxx

Arda
xxx

xxx
xxx

Allah belamizi verdi

Ben fenerin durumunu söyledim.fenerle bizi kiyaslayip polyanalik yapmadim kadro uzerinden ama kadro konusunda bizden genisler,neyini soyleyim bunun.hucumda bizden daha iyiler mi tartisilir.ortsahada iyiler ama kanatlari onlarin da sorun.kalecileri bizden iyi.bak ,gercekci yorum yaptim ama onlarin Fatih Terimi yok.benim takimima inanmam ve sampiyonluk gelecek dememin nedeni belli.polyanalik fenerin sampiyonluk icin gucku ve iyi bi kadrosu var demek bence.sadece genis kadrolari var.ne bi oyun sistemi, ne de bi plan olmadan doldurulan ve siisirilen bi kadro var.sokaktan gecen kediyi bile alacaklar nerdeyse

Bizim oyun sistemimizi söylesene Sergen

Veya kadro yapılandırmamızı

Bu arada maci kaybettigimiz kasimpasa iyi bi takim.iyi kapanan ve hucum oyunculari iyi olan bi takim.puan kaybetmemiz normal ama mevzu takim tabi.yenilgi telafi edilir

Bu arada maci kaybettigimiz kasimpasa iyi bi takim.iyi kapanan ve hucum oyunculari iyi olan bi takim.puan kaybetmemiz normal ama mevzu takim tabi.yenilgi telafi edilir
Neresi iyi takım.
Kanatta iki tane hızlı oyuncusu olan her takım paşa'nin içinden geçer.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

1.98lik adam aldilar da thiam ve valencia gibi yetersiz mi onu da bilmiyoruz.genis kadro kurdular ama bu genis kadronun icinde de vasat ve copler var.gereksiz,siskin bi kadro.Ne olacak gorecegiz.forumdaki basaksehirliler kudurmus,gaza gelmis dun fener de bala kazaninca.sezon boyu yazin en buyuk fener diye,ekran görüntülerini bi alayim.sonuca bakalim sonra mayis gibi
Adamlarda en azindan alternatif var toparlama sanslari var bizim iki forveti ust uste koy yarim etmiyor adem buyuk olsa banko oynardi ademi gondermek bile hataydi

ben fenerin gereksiz abartıldığını vurguladim sadece.van persileri,nanileri,josefleri,volkan senleri,ozanlari ,seneleri vs alirken neler dendi ve bunlar iyi transferdi o donem icin gercekten ama simdi daha vasat ve genis kadro kurdular.mevzu bu.bizle kıyaslamıyorum,bizim ilk 11imize bile net 4 transfer lazimdi ama fatih hoca var basimizda.onlarda boyle biri yok
Katılıyorum sana sergen renktaş. Adamlar 6, 7 yıldır tenekeden kupa bile alamamışlar. Hersene aynı terane zaten. Onlar için en güzel aylar ağustos eylül ekim, bi gazla şampiyon falan ilan ediyorlar kendilerini kasım aralıkta hakemler hüüü derken sezonu bitiriyorlar.

Bu dediğin doğruysa adı ihanettir, beceriksizlik değil. Kulübe, hocaya ve taraftara ihanettir. Bu gerçekse hepsinin çoluğundan çocuğundan çıksın.

Ayrıca öyle bir şey varsa benim de aklımda tilkiler dolanmaya başlar. Yukarıdan bir yerlerden tehdit ile karışık telkin veya emir geldi de bu sene fenerin önünü açın mı dendi? Zaten bir ton transfer yaptılar nasıl yaptıkları belli değil, hangi oyuncuya ne maaş verdiler ne bonservis verdiler belli değil.

ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yukarıdan biryerden emir olacagını sanmam öyle birşeyin mutlaka kokusu cıkardı

ama dedigim gibi açık ve net bilerek transfer yapmadılar isteseler yaparlardı hocanın hatası ise bunu dillendirmedi sergen gibi daha en basından diyecekti almıyorlar kongremiz taraftarımıza bırakıyorum kararı işte o an yıkılırdı ortalık

fener dalavere cevirdi ama olay acık aslında ali ccebınden harcadı parayı gözü kararttı el altından milyonlarca avro verdi
ama onun dısında 20 milyon civarı bonservis aldılar bu cok iyi bir rakam onları rahatlattı öyle yada böyle satış yapmak önemli

ve bu yönetim satış yapmakta istemedı cok bariz menajerlere biraz para yedirsen sana oyuncuda getirir oyuncuda satar

özetle arkada pis işler döndü ama hocada cok pasif kaldı istese gönderirdi bunları ama baskan olacak herifin saglıgı icin acıdı

Kulüp ekstra gelir sağlayacak, cebinden para koyacak adam gelmeden toparlayamaz. Ciddi çıkmaza girdik. Eldeki sözleşmelerden acil çıkmamız lazım, olur da yine Avrupa geliri elde edemezsek durum daha da vahimleşir.
Kendimi bildim bileli bizim klüpte öyle bir yönetim olmadı olmaz da. Çok zengin iş adamlarımız var ama yine de konu Galatasaray olunca ceplerinde akrep oluyor.

Kulüp ekstra gelir sağlayacak, cebinden para koyacak adam gelmeden toparlayamaz. Ciddi çıkmaza girdik. Eldeki sözleşmelerden acil çıkmamız lazım, olur da yine Avrupa geliri elde edemezsek durum daha da vahimleşir.

Bence Ali Koc gibi her sene o kadar para yatirmasina bile gerek olmazdi. Bu sene bizim bir 15 milyon € para verebilecek yönetim olsa, gelecegin takimini rahat kurmus olurduk.

Diagne, Belhanda ve Maiconu ne kadar ediyorsa sat(iyi bir ekip bunlari +10 milyona satardi) ve ordan 5 milyon kulübe sok.

Babel(800 bin), Falcao(2,5) ve Feghoulinin (1,7) maasini bir kismini ödeyerek yolla, ve geri kalan 10 milyondan 5 milyonu kulübe girdirmeye calis.

+20 milyona bence rahat iyi bir takim kurardik. Hauge ve Zinckernageli 3,5
Dorukhan 2,5 + Sener hediye
Vizinger 800 bin
Kaan Ayhan 2,5
= 9,3 Milyon.

Geri kalan 11 milyonla tas gibi bir OS ve Forvet al, lazim olursa birini yüksek kiralik bedelli ve zorunlu olmayan opsiyonlu getir ve geriye yaslan. Bunlarin hepsini sonra 35-40a satarsan, al o 15 milyonu geri cebine at. Hic sorun olmaz bence.

Tabiki biraz fazla FM mode oldu, ama yukardaki rakamlar erken davranirsan cok ucuk degil gibi geliyor bana.

Oyunculari o paraya, veya o fesih bedelle transfer döneminin basinda yollarsan, kabul etme sansida olurdu.

Ama Cengizden sonra onu fazla aratmayan birisi gelir herhalde.

Falcao 5
babel 3.5(imza parasını böldüm)
feghouli 4
Belhanda 3.5
Diagne 2.5

sadece yıllık verdiğimiz paralar. Taktın geri kalanı da bu kadar para alıyor. Şaka gibi herifleri yarın serbest bırak yapılanma yapacağım de kulüp darboğazdan çıkar maçlarda da pek bir fark etmez. En azından 18 milyon euro kar edersin. Şu parayı bir şekilde transfere harcayabilsen ligin seyirini değiştiren 3 tane oyuncu alırsın 3-5 senede borç falan kalmaz.

Kulüp son derece ahmakça yönetilmekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt