Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aha çıkabilecek en iyi kadroyu buraya koyuyorum sistem 4-6-0

Fatih
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Etebo Ömer
Belhanda
Babel Emre

Bu sistemden yürümeliyiz kanatlar rezil Babelin kanadı tutucak mecali kalmamış bu sistemde orta sahayı kalabalık tutup bulduğumuzu atmalıyız
Babeli kadroya yazmasaydın sana inanacaktım

Abi senin moralin cok bozuk bu aksam,herksten beklerim de sen kolay gaza gelmezsin,sinirlenmezsin
Sende artik bıkmışsın
Paşa maçına üzülmedim. Ben Hamza dönemi Rize maçından sonra kolay kolay üzülmüyorum yani maç kazanılır, kaybedilir mesele değil.

Bir kaç yıldır çıkmaza girdiğimizi, Avrupa'daki futbol gelişiminden uzaklaştığımızı ve geliştirici olmamız gerektiğini düşünüyorum ve çokça da yazdım ama olmadı. Olmuyor da.

Hala Falcao neden alındı algılayamıyorum. Diagne neden geçen yıl satılmadı anlayamıyorum. Orta sahaların hepsinin gideceği belli iken neden planlama yapılıp doğru oyunculara yönelmedik anlayamıyorum.

Hoca da hatalı, ama bunları başkası yaşasa 1 dk durmazdı kulüpte. O yüzden ona laf edesim gelmiyor, Ali Koç gibi yalı çocuklarına karşı yenilmesini de istemediğim için susmak daha doğru geliyor.

Kötü bir sarmala düştük, ülke şartları da ortada iken bundan çıkmamız çok zor. En az 2 yılı feda etmeyi göze alırsak belki bir yapılanmaya gidebiliriz. Gelecek sene takımın her mevkisi boş kaldığında, o mevkileri doldurmak için elde fazla paramız da olmayacak.

transfer konusunda yönetim suçlu orası kesin ama feghouli babel belhanda gibileri her hafta ilk çıkararak terim de başarısızlıkta pay sahibi. gençleri çürüttü hiçbirini geliştiremedi. bi ozan kabak kendi gayretiyle parladı gitti
Hatali da cok da hatalı değil. Bikac gol atar,degerlenirler diye de oynatti cogu zaman.pandemiden önce belhanda yedekti😊

Reyiz kusura bakma da
img_5668-jpg.97437

şu fotoğrafta olsa olsa bok kokusu var. Bildiğin sıçtık kelimesinin sanatsal fotoğrafa dökülmüş hali

Hasan kartal bunlardan iyi yönetici

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arda'yi burada ilk11e almadigim icin bana gülenler vardi hazirladigim kadrolarda

aha iste kasimpasaya karsi gol atmamak icin kadro yazarsan arda anca o kadroda oynar

tff 1.ligde bile bunu oynatacak bir kulüp yoktur

sonra sekidika ali kerem zart zurt niye oynamiyor dersiniz

bu evlatcilik bitmedigi sürece bir yol olmaz

Feghpuli ve belhanda dikkat ettim devamlı birbirine oynuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray Sampiyon olmasın diye yoksa rakiplerden avanta mi alıyorsunuz . İnsan artık aklına hersey geliyor

bize imza atan elemanlar sözlesmesinin bitmesine 1 yil kala gidiyorsa gidiyor yoksa yatarak para sömürüyor

hatta hakan baltalar, nagatomolar 6 ay kala bile gitmeyip paralar banka hesabina yattiktan sonra gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt