İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babeli kadroya yazmasaydın sana inanacaktımAha çıkabilecek en iyi kadroyu buraya koyuyorum sistem 4-6-0
Fatih
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Etebo Ömer
Belhanda
Babel Emre
Bu sistemden yürümeliyiz kanatlar rezil Babelin kanadı tutucak mecali kalmamış bu sistemde orta sahayı kalabalık tutup bulduğumuzu atmalıyız
Paşa maçına üzülmedim. Ben Hamza dönemi Rize maçından sonra kolay kolay üzülmüyorum yani maç kazanılır, kaybedilir mesele değil.Abi senin moralin cok bozuk bu aksam,herksten beklerim de sen kolay gaza gelmezsin,sinirlenmezsin
Sende artik bıkmışsın
Hatali da cok da hatalı değil. Bikac gol atar,degerlenirler diye de oynatti cogu zaman.pandemiden önce belhanda yedektitransfer konusunda yönetim suçlu orası kesin ama feghouli babel belhanda gibileri her hafta ilk çıkararak terim de başarısızlıkta pay sahibi. gençleri çürüttü hiçbirini geliştiremedi. bi ozan kabak kendi gayretiyle parladı gitti
Tek bir kişi bile neden aleix garciayı veya lusambayı almadığımızı açıklayamaz.
Reyiz kusura bakma da![]()
şu fotoğrafta olsa olsa bok kokusu var. Bildiğin sıçtık kelimesinin sanatsal fotoğrafa dökülmüş hali
Duzelecez ya dur bakalim. 3 macta kral,1-2 macla rezil olmadikForvetlere acayip eleştiriliyor da herifler pozisyona girmeye girmeye unuttu.
Bir iki gollük pozisyona girseler hatırlayacaklar golcü olduklarını.
@Keramettin TANRIVERDİ trezeguet burada futbolcu değil kıvamına gelmişti.Liverpool maçında acayip oynuyor.Bizde arda feghouli işte.