Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar temposu ve bindirmeleriyle katki saglayabilir demistim de adamin ofansif hic bir katkisi yok. Cok duz bir oyuncu. Linnes de oyle.

Cok haklisin ama yönetim sezon icinde secimle falan degisirse marcao ve luyindama iyi bi fiyatla gidebilir belki sene sonu ve bu da parasal acidan avantaj saglar.ha bu yoklukta sampiyonluk gelirse muazzam olur zaten. Yenilgi bence de normal bi yenilgi ama 3 transfer donemidir yapılanlar resmen ihanet ve fenerde bjkde iyi,kotu,vasat bile olsa transfer yaptığında forum cocuk gibi tepki verdi,ben buna sasirdim forum hakli olsa da.gecmis donemlerden biliyoruz kagit ustu kadrolarla isin yurumedigini
Marcao ve Luyindama 40 milyon euroya satılabilirse o parayla yeni takım kurulmalı. Bu işten başka çıkış yolu yok.

Diagne, Falcao, Belhanda, Feghouli, Babel. Bunların kontratından çıkıp sözleşmesi biten oyunculardan toplamak lazım cüzi bedellerle. Bir daha da kimseye 2 m euro üstünde maaş verilmemeli.

Defanstan topla çıkma işini bir kenarı bırakmak lazım artık.Bugun taylan denedi ve kaç kere top kaptırdık.Artık elimizde Mariano ve Seri yok.Etebo da dar alandan pas ile değil çalımla çıkan bir adam.Rakipler artık sadece Marcaoya baskı yaparak, topu luyindamadan başlatıp yeniyor bizi.Son 3 maç da aynı şekil.

Defanstan topla çıkma işini bir kenarı bırakmak lazım artık.Bugun taylan denedi ve kaç kere top kaptırdık.Artık elimizde Mariano ve Seri yok.Etebo da dar alandan pas ile değil çalımla çıkan bir adam.
Topu 3 saniyede ayağından çıkarmakla 1 saniyede ayağından çıkarmak arasındaki farkı anlayamayan taraftara bunları anlatamazsın.

Ula hiçbir şey yapmıyorsanız La Liga'dan bir tane sol bek alternatifi alın. Saracchi olmayınca köy takımına döndük iyice. Sizin yöneticiliğinize parmak atayım.

Neden bizim buyuk takimlar birisi haric puan kaybediyor
Allah Allah
Fener hatay 0 0
Bjk antalya 1 1
Trabzon denizli 0 0
Biz basaksehiri yendik.
Bu hafta sadece fener 3 puan aldi.
Acaba sira trabzon ve besiktasta mi

Topu 3 saniyede ayağından çıkarmakla 1 saniyede ayağından çıkarmak arasındaki farkı anlayamayan taraftara bunları anlatamazsın.

Valla Omar iyi tempolu da Mariano kadar defans bile yapamıyor.Mariano sadece o pozisyon bilgisi ile kapatıyordu.

Ego savasi var GALATASARAY da. Yonetim balo ya hep seni satacagiz, cok para aliyorsun vesaire diyerek oyuncuyu bezitti (gibi birseyler dedi). Hem satamadilar hemde artik verimde alamiyorlar dediler simdi Aspor sonsayfada

Bence mantikli. Agazina sictik bilmem kac sezondur. Ha sattik ha satacagiz vesaire, adamda bu yuzden h.sstirlan, yatarim ope ope alirim parami diyor. Aynisi fegh icin gecerli. Aldiklari paralara bak a.
Ben olsam bende artik keyif almazdim kulupten/takimdan. Keyif olmayinca performansta olmuyor.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir ornek daha vereyim,bjk iyi takimdi o donem icin ama onlarinda stoper ve kalecisi yoktu 2016da.Allaha emanet diyolardi defansa ve kaleye.bizim savunma ve bekler iyi,ortsaha taylan ve etebo alternatifsiz ama takim icinde cozebilirsek ilk 11 icin zaten iyiler.sadece alternatif yaratmaliyiz.forvetleri de iyi beslemeliyiz. Bizde sıkıntı hücum 😞

Oyle deme abi,thiam,valencia falan hepsi super oynuyo😞 tolga ciğerci ve sinan da muthismis😭

Valenciaya thiama iyi diyen harbi futbol falan izlemesin.. fbnin tek artısı geniş rotasyon bir de yeni yapılanma olduğu için hevesliler .. bu yıl kim şampiyon olursa belki son 20 yılın en beleş şampiyonluğunu alacak.. 1 tane iyi futbol oynayan takım yok ligde.. geçen yılki fener çok daha iyiydi ligin ilk devresi

İkinci yarının en iyi santraforuydu.

Ha biz maks 10a satabilirdik ama satılırdı yani. En kötü şu an takımda santrafor olurdu.

Yahu bize katkısını geçtim bu şikecilere büyük darbe olurdu..
transfer döneminin gidişatını başlı başına değiştirirdi.Bizim başımızda birazcık işi bilen güçlü bir yönetim olsaydı
yok rize başkanıymış yok araya birileri girmiş falan alayı palavra olurdu vedatı alırdık.

iyi de hocam bunlar geldiğinden beri böyleler yani beceriksizler.gomis gidince 2 forvet alacaz diye 1 ay bas bas bağırdilar tek adam almadılar santraforsuz ş.liginde oynadık. daha bir sürü beceriksizlikleri var
O donemde transfer yapmak icin ugrasmislardi ama becerememişlerdi. Bu transfer doneminde oyuncu satamazsak transfer yapamayız deyip baska hiçbir şey yapmadılar.

Ben 10 transfer lazim diyince gülüyordunuz ama ilk 11 icin dedim hep,2016 ve 2017yi gorunce.simdi ise direkt ilk11 e 4 adam lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt