- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.056
- 4.338
bu ne yav almanca öğretmenlerine benzemiş
sende şu meksikalı fotosu vardı onu salsana rtaş duruyorsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne yav almanca öğretmenlerine benzemiş
Marcao ve Luyindama 40 milyon euroya satılabilirse o parayla yeni takım kurulmalı. Bu işten başka çıkış yolu yok.Cok haklisin ama yönetim sezon icinde secimle falan degisirse marcao ve luyindama iyi bi fiyatla gidebilir belki sene sonu ve bu da parasal acidan avantaj saglar.ha bu yoklukta sampiyonluk gelirse muazzam olur zaten. Yenilgi bence de normal bi yenilgi ama 3 transfer donemidir yapılanlar resmen ihanet ve fenerde bjkde iyi,kotu,vasat bile olsa transfer yaptığında forum cocuk gibi tepki verdi,ben buna sasirdim forum hakli olsa da.gecmis donemlerden biliyoruz kagit ustu kadrolarla isin yurumedigini
Oyle deme abi,thiam,valencia falan hepsi super oynuyoBu sene sevindigim tek şey MHY adlı haini almamamız oldu. Hem hain hem yoklari oynuyor
Topu 3 saniyede ayağından çıkarmakla 1 saniyede ayağından çıkarmak arasındaki farkı anlayamayan taraftara bunları anlatamazsın.Defanstan topla çıkma işini bir kenarı bırakmak lazım artık.Bugun taylan denedi ve kaç kere top kaptırdık.Artık elimizde Mariano ve Seri yok.Etebo da dar alandan pas ile değil çalımla çıkan bir adam.
Topu 3 saniyede ayağından çıkarmakla 1 saniyede ayağından çıkarmak arasındaki farkı anlayamayan taraftara bunları anlatamazsın.
Oyle deme abi,thiam,valencia falan hepsi super oynuyotolga ciğerci ve sinan da muthismis
![]()
İkinci yarının en iyi santraforuydu.
Ha biz maks 10a satabilirdik ama satılırdı yani. En kötü şu an takımda santrafor olurdu.
O donemde transfer yapmak icin ugrasmislardi ama becerememişlerdi. Bu transfer doneminde oyuncu satamazsak transfer yapamayız deyip baska hiçbir şey yapmadılar.iyi de hocam bunlar geldiğinden beri böyleler yani beceriksizler.gomis gidince 2 forvet alacaz diye 1 ay bas bas bağırdilar tek adam almadılar santraforsuz ş.liginde oynadık. daha bir sürü beceriksizlikleri var