Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.961
- 5.667
- 983
Kimse gelmez artık 18 de bitiyormuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Yarrahimin Bashi niye büyümüyor? Hep 19 cm. Şey 19 yaşında.fener yarrahimin bashini aldı mı?
![]()
sene sonu fener sampiyon olabilirse neler olacak hayali bile çok uçuk cok büyük kumar oynadılar baslarında dogru duzgun bir hoca olsaydı favori derdım ama bunlar en basta hoca secımını yanlıs yaptılar
farkındaysan biz aldıkfener yarrahimin bashini aldı mı?
![]()
Babel: "Kazandığınızda destek kolaydır. Ancak kaybettiğinizde kimlerin yanında olduğunu gerçekte görürsün. Kim benim hakkımda ne konuşuyorsa, umurumda bile değil. Bildiğim tek şey var. Bu oyuncu grubuna güveniyorum. Biz birlikte kazanan ve birlikte kaybeden bir aileyiz."
fenere aslında şöyle bir 36 lık lazımBu Yarrahimin Bashi niye büyümüyor? Hep 19 cm. Şey 19 yaşında.
galiba öyle renktaşfarkındaysan biz aldık
sert biçimde
Cop.dediler ona twitterdaGündem çok hızlı aktı fark edemedim beşiktaş ghezzal'ı mı kiraladı cidden?
Alanya olacak gibi görunuyorBize kadro dar yarışta olamayız deniyor. Fenere kadro geniş ama plansız yarışta olamaz deniyor. Beşiktaşa çöp ordusu yarışta olamaz deniyor. Başak yaşlı yarışta olamaz deniyor.
İyi de arkadaş kim o zaman bu yarışın içinde olanlar..?
AlanyaBize kadro dar yarışta olamayız deniyor. Fenere kadro geniş ama plansız yarışta olamaz deniyor. Beşiktaşa çöp ordusu yarışta olamaz deniyor. Başak yaşlı yarışta olamaz deniyor.
İyi de arkadaş kim o zaman bu yarışın içinde olanlar..?