Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda iki stoper dışında avrupaya transfer yapabilecek tek bir oyuncu bile yok, son kontratlarına imza atmış buradan daha yukarısını hedefleyemeyen çöp bir kadro kaldı elimizde. Yönetimin sabah akşam bahane olarak sunduğu Ffp'den kurtulmanın tek yolu potansiyel gençlere yatırım yapmaktı biz o paraları Diagne ve Premier ligden gelen tek yıllık kiralıklara gömdük.
Ya madem işi kendiniz bilmiyorsunuz cahilsiniz yeteneksizsiniz tamam ama bilenlere danışmayı da mı akıl edemiyorsunuz be mübarekler gidin bu sezon Milan'a kök söktüren Rio Ave'ye, ne bileyim Paok'a, Krasnodar'a, Diano Zagreb'e, Shaktar Donetsk, Dinamo Kiev'e, Salzburg'a falan oturun konuşun toplantı ayarlayın bu işi nasıl yapıyorlar genç oyuncuları nasıl buluyorlar nasıl yetiştiriyorlar bir inceleyin araştırın Avrupa'da başarıyı nasıl yakalıyorlar bu takımlarla iş birliği falan yapın yahu çapsız herifler

Bu takim ocaga kadar 25 puan toolayamaz. Feghuli gecen seneden beri takimi satiyor, ts macindan beri. Ama hala ilk 11de. Hoca kusura bakma böyle yaparak sende zarar veriyorsun takima. Belki bilerek veya bilmeyerek ayagina sıkıyosun.

Feghouli ya da belhandayı suçlamak hata.Suçun çoğunluğu hocada.Feghouli neredeyse 2 senedir rezalet oynuyor ama hala oynuyor.Kapıya laf ettik ama haklıymış eleman.

Henüz çok erken ama bu seneyi kötü geçirsek bile yeni yönetim ve daha doğru bir yapılanma ile seneye yine zirveye oynarız ama art niyetleri sebebiyle bu yönetim Dursun'dan bile daha kötü anılacaklar.

bizim fikstürde yamanmış he ankara ve kayseri hariç bu oyunla diğerlerini almamız bayağı zor
alanya
erzurum
ankara
sivas
kayseri
rize

Feghouli ya da belhandayı suçlamak hata.Suçun çoğunluğu hocada.Feghouli neredeyse 2 senedir rezalet oynuyor ama hala oynuyor.Kapıya laf ettik ama haklıymış eleman.
Evet bunu hep diyoruz ama sonra savunmaları kimi oynatacaksın oluyor. Ulan yerine oynatabileceğin birini 3 senedir hazırlayamadıysan senin ysptığın tdliği ben de yaparım o zmaan

Transferde son gün. (Sözleşmesi elinde olan futbolcular)

Cavani
Mandzukic
Borini
Götze
Giuliano
Clyne
Sturridge
Callejon
Garay
Pato
Niasse
Kagawa
Strinic
Nasri
Stoch
Clichy

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetim

20201005_100701.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt