Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.098
- 12.308
- 1.823
Twitter’da ki baggio transfer hesabının Sahibi olabilir bu adam
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadarda zor degil.basaksehir ve fener maclarını atlatınca hersey kolaydı guya.gerçi trabzondan 4 yiynce trezgeli diagneli kasımpaşada bize 5 atıyodu foruma kalsa,ozan kabak cıktı ve 4 atıp liderliği aldıkbizim fikstürde yamanmış he ankara ve kayseri hariç bu oyunla diğerlerini almamız bayağı zor
alanya
erzurum
ankara
sivas
kayseri
rize

Baggio reisin anca getir götürünü yapar buTwitter’da ki baggio transfer hesabının Sahibi olabilir bu adam
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet bunu hep diyoruz ama sonra savunmaları kimi oynatacaksın oluyor. Ulan yerine oynatabileceğin birini 3 senedir hazırlayamadıysan senin ysptığın tdliği ben de yaparım o zmaan
Mümkünse zaten bu yönetim daha bişeye elini sürmesin. Ellerini attıklarını kurutuyorlarTelles'ten gelen para boşa gitmiyor ki. Devre arasında yeni yönetim harcayabilir o parayı.
O konuyu zaten hiç açma şerefsizler kulübğn geleceğini vermiş bu araplaraİşte o sözleşmelerden cidden cikilmiyor. Hoca zaten hatali ve muhtemelen bedel ödeyecek. Ama bu heriflere bu paralari veren Cenk Ergün denen sahtekarda asil suç.
O konuyu zaten hiç açma şerefsizler kulübğn geleceğini vermiş bu araplara
bu yorumu buraya tasıdım,fenerde altayın zaafları var ama gelecek vadediyo.bjkli ersini keza begeniyorum ama bizim kalede sorun,uzaktan sutlarda.Geldiğinden beri zerre güven vermiyor okanin aynısı.. öyle üstüne gelen 2-3 topu kurtarmayla olmuyor.. şu yediği golü ligde kimse yemezdi top 90 a falan gitse gam yemeyecegim mal herif hem önde durmuş hem de ziplayamamis
apo borcunu tahsil eder.kasayı da satıp parayı bölüşürlerEn azindan para kasada kalir
Hocam ben arkadası tanımam etmem ama bu yonetımın bır dedıgı bır dedıgını tutmuyor kı bu arkadas suclu olsun benımde gecen sene bende transfer duyumu aldım yakın bır arkadasımdan olmadı ben hıcbır zaman burda yazmadım duyumculuk felan bos ıs kımseyı uzmemek lazım