Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim fikstürde yamanmış he ankara ve kayseri hariç bu oyunla diğerlerini almamız bayağı zor
alanya
erzurum
ankara
sivas
kayseri
rize
o kadarda zor degil.basaksehir ve fener maclarını atlatınca hersey kolaydı guya.gerçi trabzondan 4 yiynce trezgeli diagneli kasımpaşada bize 5 atıyodu foruma kalsa,ozan kabak cıktı ve 4 atıp liderliği aldık

Ocaga kadar diyenler.. ocakta ayni senaryoyu gorecegiz.

Kolpa reis takımının transfer haberlerini okuyor GSC'de :asd:

ayten.webp

Evet bunu hep diyoruz ama sonra savunmaları kimi oynatacaksın oluyor. Ulan yerine oynatabileceğin birini 3 senedir hazırlayamadıysan senin ysptığın tdliği ben de yaparım o zmaan

İşte o sözleşmelerden cidden cikilmiyor. Hoca zaten hatali ve muhtemelen bedel ödeyecek. Ama bu heriflere bu paralari veren Cenk Ergün denen sahtekarda asil suç.

Gomis'in maaşına 300 bin Euro zam yapmayı kabul etmeyip yerine alinan forvet transferlerine toplam 64 milyon Euro harcamışız gecen bir gazeteci hesaplamis söylüyordu rakam yalan doğru bilmiyorum ama bonservis artı oyuncu maaşları kiralama bedelleri falan toplamı doğru olabilir Diagne Falcao Andone KOstas Mİtroglou derken gomisin yarisi kadar gol atmadilar

Geldiğinden beri zerre güven vermiyor okanin aynısı.. öyle üstüne gelen 2-3 topu kurtarmayla olmuyor.. şu yediği golü ligde kimse yemezdi top 90 a falan gitse gam yemeyecegim mal herif hem önde durmuş hem de ziplayamamis
bu yorumu buraya tasıdım,fenerde altayın zaafları var ama gelecek vadediyo.bjkli ersini keza begeniyorum ama bizim kalede sorun,uzaktan sutlarda.

omar-----luyindama-----marcao------sarachi

-------taylan--------etebo----

yok-----------emre akbaba------------emre kılınc

---------falcao

defans ve ortashaa cok iyi.ilk 11 hiç fena degil ama kaleci ve hızlı bi kanat lazım ve bunlara yedek şart.emre akbaba milli aradan sonra dönecek ve onun senesi olmaması için hiç bi neden yok.oynayıp skora katkı versin bi hele,neden bu sene onun senesi olabilir söyleyecegim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt