Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasami bizde sorun çözme tarafında çok işe yarar ama transfer yapılacağını sanmıyorum; daha Ozornwafor, Sekidika gitmemişken...

Abdurrahim Albayrak şuan altılı ganyan çalışıyordur biz de transfer bekliyoruz.

Son gün sürprizi!

Fenerbahçe, Serdar Aziz ve Rodrigues'i Beşiktaş'a önerdi. Oyuncuların alacaklarının kulüpler tarafından nasıl paylaşılacağı konuşuluyor. Anlaşma olursa iki oyuncu da Beşiktaş forması giyebilir.

Detaylar az sonra Sözcü Skor'da

Haber: @sercanhamzaolu https://t.co/n9AQ3EWky3

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
itne herifler gary i almayalım diye boşa bırakmıyorlar küçük şikeci kardeşlerine hediye ediyorlar

linnesi,keremi ve sekidikayı kanatta denemeliyiz.babeli forvete adem yerine monte etmeli.ogulcanı kanat forvet gibi bi denemeliyiz.iyi kötü bişeyler var elde.kerem yetenekli,sekidikanın hiç yoktan çalım yetenegi var.ogulcan da özgüven kazanırsa iş yapar.

Bir Apo atasözü der ki ;

“Yapamiyorsan yapamiyrum beceremiyrum ben bu işi de birak yauuu”

O maçın gazıyla göz yumdukta sen kimsin ulan koskoca Galatasaray efsanesine böyle çemkiriyorsun, Galatasaray’a en ufak faydan dokunmamış..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada sadece Rodop degil, soru sormayan bütün Galatasaray muhabirlerini takipten cikin.

Zaten sagda iste. En azindan savunma yonunden Omar Linnes saglam olurlar. Denemekte fayda var.
en iyi oldugu dönemde bile 2018di sanırım kanatta degerlendirilmesini istemiştim zamna zaman ama kısmet olmadı.akhisar macında önde oynamıstı biraz,ilk geldiğinde ve cok iyiydi

Fb kendini zorlasın diye bjk ye takviye yapıyor, adamlarda anladı bjk umutsuz vaka
Son gün sürprizi!

Fenerbahçe, Serdar Aziz ve Rodrigues'i Beşiktaş'a önerdi. Oyuncuların alacaklarının kulüpler tarafından nasıl paylaşılacağı konuşuluyor. Anlaşma olursa iki oyuncu da Beşiktaş forması giyebilir.

Detaylar az sonra Sözcü Skor'da

Haber: @sercanhamzaolu https://t.co/n9AQ3EWky3

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav su sekidikayı bi kullanalım ALLAH ASKINA ,tmm sonradan oyuna girdiği maclarda heycan ve baskıdan hata yaptı ama savunamda yaptı bunları.bize hucumu lazım.ve gazisehir macında rakibi yarıp onyekurya attıgı pası unutamadım.

Hiç haber yok , yöneticilerimiz kahvaltılarını ettikten sonra sessiz ve derinden transfer çalışmalarına başlayacaklar herhalde

Diagne alındığı dönem transfer yapan bazı santrafor oyuncuları :

1. serdar azmoun - 12 milyon euro - güncel değeri 18 milyon euro
2. erling haaland - 5 milyon euro - günceli yazmama gerek yok.
3. odion ighalo - 5.85 milyon euro - güncel değerine gerek yok yaşından dolayı.
4. batshuayi - kiralık : 1 milyon euro
5. benik afobe : 13.5 milyon euro
6. gabbiadini : 12 milyon euro
7. pato - bedelsiz
8. alan - bedelsiz
9. luis muriel - kiralık : 1 milyon euro
10. braithwate - bedelsiz kiralanıp, 5 milyon euroya bonservisi verilmiş.
11. niasse : bedelsiz kiralık
12. sörloth - kiralık :350 bin euro
13. carlos vinicious - bedelsiz kiralık

daha da yazılır da neyse.

Evet nöbetin sonuna yaklaşıyoruz, herkes son cümlelerini hazırlasın yavaş yavaş

dun yusufa atılan uzun topta aytac kara bombostu.belhanda ve feghouli önünde bile durmadı
Valla bende Emre Taşdemirin aptalliğı diyorum, fizandan top geliyor, maçın tek tehlikeli adamıyla arasındaki mesafe 150 metre, o topu aldırmadan döndürmeden basacaksın, geri geri kaçıyor sivrizekali hatta şut atarken dikkat edin son bir hamleyle adama basacağına geri çekiliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt