Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz da pozitif. Bugün şöyle bir fotoğraf gördüm. Geçen sene İzmir'de çekilmiş ama bugünlerde ünlendi. Belki siz de görmüşsünüzdür. Harika.

1601887828887.webp

Diagne alındığı dönem transfer yapan bazı santrafor oyuncuları :

1. serdar azmoun - 12 milyon euro - güncel değeri 18 milyon euro
2. erling haaland - 5 milyon euro - günceli yazmama gerek yok.
3. odion ighalo - 5.85 milyon euro - güncel değerine gerek yok yaşından dolayı.
4. batshuayi - kiralık : 1 milyon euro
5. benik afobe : 13.5 milyon euro
6. gabbiadini : 12 milyon euro
7. pato - bedelsiz
8. alan - bedelsiz
9. luis muriel - kiralık : 1 milyon euro
10. braithwate - bedelsiz kiralanıp, 5 milyon euroya bonservisi verilmiş.
11. niasse : bedelsiz kiralık
12. sörloth - kiralık :350 bin euro
13. carlos vinicious - bedelsiz kiralık

daha da yazılır da neyse.
Keramettin bu hatayi telafi etmemize imkan yok. önemli olan, ayni hatayi tekrar yapmamak.

ben suan ne td'ye ne de yönetime güveniyorum. td'ye fener, rangers ve kasimpasa maclindan sonra hic güvenmiyorum. etobo bence fener macinda oynamaliydi. tamam hata yaptin ama fener macinda orta sahanin sirf taylanla olmayacagini herkez gördü, neden rangers macinda ayni hatayi yapiyorsun. arda israrin neden. arda'nin su haliyle ligde oynayabilecek takim yok.

uzun vaadeli bir yabanci td ve ileri görüslü, profesyonel bir yönetime ihtiyacimiz var. ama bu is suan icin imkansiz gibi.

Diagne alındığı dönem transfer yapan bazı santrafor oyuncuları :

1. serdar azmoun - 12 milyon euro - güncel değeri 18 milyon euro
2. erling haaland - 5 milyon euro - günceli yazmama gerek yok.
3. odion ighalo - 5.85 milyon euro - güncel değerine gerek yok yaşından dolayı.
4. batshuayi - kiralık : 1 milyon euro
5. benik afobe : 13.5 milyon euro
6. gabbiadini : 12 milyon euro
7. pato - bedelsiz
8. alan - bedelsiz
9. luis muriel - kiralık : 1 milyon euro
10. braithwate - bedelsiz kiralanıp, 5 milyon euroya bonservisi verilmiş.
11. niasse : bedelsiz kiralık
12. sörloth - kiralık :350 bin euro
13. carlos vinicious - bedelsiz kiralık

daha da yazılır da neyse.
Sadece yonetimin hatasi demek haksizlik olur. 1 ay Tetteh, Pato icin ugrasacagimiza arastirmaci olacaklardi. Mesela Haaland'i Elmander disinda izleyen olmus mu? Izlediyse nesini begenmemisler ve eksik bulmuslar? Veya Tetteh'i izleyen ayni grup Haaland'i izlemis mi? Ayni sorular Sorloth icin de gecerli olur. Digerleri zaten Azmoun disinda benim bile bildigim oyuncular.

Sadece yonetimin hatasi demek haksizlik olur. 1 ay Tetteh, Pato icin ugrasacagimiza arastirmaci olacaklardi. Mesela Haaland'i Elmander disinda izleyen olmus mu? Izlediyse nesini begenmemisler ve eksik bulmuslar? Veya Tetteh'i izleyen ayni grup Haaland'i izlemis mi? Ayni sorular Sorloth icin de gecerli olur. Digerleri zaten Azmoun disinda benim bile bildigim oyuncular.
Haaland için eksik bulunan bişey yoktu bizim teklif saçmalıktı. Kulübü 2.5 milyon peşin istedi. Bizimkiler sittin sene taksit yapalım demişlerdi

Maallesef Mustafa Başkan sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etseydi akıllarda efsane Başkan olarak kalacaktı, şimdi hem kendine hem takıma zarar verdi...

Kendimizi boş yere yıprattık bunca zaman, aslında durum çok net. Bu adamlar bir daha seçilemeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Yani her şey çok iyi gitse bile Başkanın çok ciddi sağlık problemleri var illaki devam edemeyecektir. Pandemiden dolayı da kasada zaten para yok. Ceplerinden vermeleri gerekiyor. Bir daha seçimlemryecekleri için de paraları içeride kalır düşüncesiyle böyle bir risk almak istemiyorlar. Durum bu bence.

Tabi en azından transfer yapamayacağız, durumumuz yok taraftarımızdan anlayış bekliyoruz tarzı bir açıklama yapabilirlerdi. Ancak bunlardan böyle bir dürüstlük beklemek de fazla iyimserlik olur

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taylan
Balonda-etebo/ömer

Gustavo/tolga
Sosa/ozan-pelkas/mert​

Sabır sınıyor bu yönetim

Olan oldu artık , dönüp arkaya bakmaya gerek yok.

Ocak ayını işaret ederek olağan üstü seçim kararı alınması lazım.

Yönetime talip olacak adayların en azından 2-3 ay ön çalışma yapabilmesi gerekiyor.

Mart kongresi belki de önümüzde ki sezonu da kaybetmek demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt