Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Karakullukçu: "Milan'ın 4.8 milyon Euro'ya aldığı Hauge için Mayıs ayında Galatasaray, Bodo Glimt ile 1.4 milyon Euro'ya anlaşıyor. Ama oyuncu, 'Ben bu sezonu burada tamamlayayım, size Ocak'ta geleyim' diyor." (Kontra)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eger bu dogruysa gercekten skandal. Yani kos koca Galatasaray yonetimi, 18 yasindaki cocugua ikna edememis simdi gel diye.

LOL

5 saate mi? Saglik kontrolu, korona testi?
1601892227490.webp

Bunlar bir iki hafta icinde istifa ederlerse, bunlari yaptigi ise organize kötülük denir. O zaman sanki Apoya siyasetdeki abilerinden transfer yapmama emiri gelmis gibi gelir bana. Takimi sabote edip kacacaklar.

Yine ayni soruya donuyoruz. Bizimkiler Tetteh icin 7 milyona kadar gozlerini karartmislarken Haaland ve Tetteh arasinda ne fark gorduler de Haaland icin 5 miyonu cok gorduler? Yani ikisini de izleyen ayni komite miydi?
Kim izledi nasıl izledi nerde izledi bilmiyorum. Ama bildiğim şu bizim yöneticiler milleti aptal zannedip salak yerine koymaya çalışıyor. 3 milyon 5 milyon 10 milyonu gözden çıkarmak mesele değil mesele ödeme planı. 3 milyonu gözden çıkardım diyip 3 senede 5 senede ödeyelim dersen kimse kabul etmez. Halaand için de Tetteh için de aynı şey geçerli.

Koyayim kovid testine hasta olsa ne olacak 15 gun zaten oynatmaz hoca mac yok zaten. E bireysel antrenman yapar agir gececek diye birsey yok.

Ankaragucunun gecen ocakta 11 oyuncuyu son gun getirdigi ortamda bunlari bir adam bile bulamamasi kaos ya.
Lig bu saatten sonra gitti zaten. Önemli olan feghouli denen herifin kadro disi kalması.Araplara falan gider belli ki bunu istiyor herif temmuzdan beri yaptiklari ortada. Linnes oynasin bunun yerine en azindan herif surekli kosar bindirir enerji katar takima.

Bunlar bir iki hafta icinde istifa ederlerse, bunlari yaptigi ise organize kötülük denir. O zaman sanki Apoya siyasetdeki abilerinden transfer yapmama emiri gelmis gibi gelir bana. Takimi sabote edip kacacaklar.

Basaksehir sampiyon yapilmak isteniyor dedikten sonra bitti bu adam.

Son dklari bekleyip fiyatlarin iyice düsmesini bekliyor yönetim. Sonrada eli boş döner .hala istifa etmedilermi ulan

Bunlar kötü niyetli , beceriksizlik noktasını geçtik artık.
Saray ziyaretinde söz vermişlerdir kesin.

Kim izledi nasıl izledi nerde izledi bilmiyorum. Ama bildiğim şu bizim yöneticiler milleti aptal zannedip salak yerine koymaya çalışıyor. 3 milyon 5 milyon 10 milyonu gözden çıkarmak mesele değil mesele ödeme planı. 3 milyonu gözden çıkardım diyip 3 senede 5 senede ödeyelim dersen kimse kabul etmez. Halaand için de Tetteh için de aynı şey geçerli.
Yok yaw, Tetteh icin bildigin 7 milyona inselerdi alacaktik dediler. Mesela Cagne icin 10 milyon pesin verilmedi mi? Cingene pazarligi Haaland icin dogru ama Haaland icin cingene pazarligi yapanlar Tetteh icin yapmayacaklardi. Keske transfer komitesinden birisi anilarini filan yazsa. Cagne transferi de didik didik arastirilmali !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt