Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhtemelen yakında maaşları ödeyemeyecek konuma düşeriz. felaket olacak bu sene her şey.
bizde seviniyoruz sonunda doğru yolu buldu Ali yavuza şans verecek diye.Babel'i oynatmak için.
SövüyordukNerede kalmıştık?
bizde seviniyoruz sonunda doğru yolu buldu Ali yavuza şans verecek diye.
ali yavuz da kiralandı
garip yaw
Twitter'daki YÖNETİM İSTİFA hashtag'ine destek verelim arkadaşlar. Şu anda TT'de. Ben attım tweetimi. Bu yönetim bizi hayal kırıklığına uğrattı, istedikleri kadar iyi niyetli olsunlar. (İnanmıyorum da iyi niyetli olduklarına aslında)Yolun sonu geldi.
Bence ikisi de belhandadan iyi oynadılarMert hakanı bilmem ama.mensah direk ilk 11 yazılırdı mevcut kadromuzda.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de Adem gidince Ali Yavuz'a şans verecek herhalde dedim. Ama hayaller hayatlar...bizde seviniyoruz sonunda doğru yolu buldu Ali yavuza şans verecek diye.
ali yavuz da kiralandı
garip yaw
hepsi ayak bıraksın bu işleri . Bi insan bu kadar Galatasaraylı olacak da böyle takimi suistimal edecek .
Bu şahsa transfer yapamadı diye kızdığımıza mı yanayım yoksa ondan bunu yapabilmesini beklediğimize mi bilemedim :red: