Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhtemelen yakında maaşları ödeyemeyecek konuma düşeriz. felaket olacak bu sene her şey.
Ludwig-Van-Beethoven-1770-1827.webp

Twitter'daki YÖNETİM İSTİFA hashtag'ine destek verelim arkadaşlar. Şu anda TT'de. Ben attım tweetimi. Bu yönetim bizi hayal kırıklığına uğrattı, istedikleri kadar iyi niyetli olsunlar. (İnanmıyorum da iyi niyetli olduklarına aslında)Yolun sonu geldi.

Neyse rtaşlar bunlar yakında istifs eder. Hoca ocağa kadar idare eder takımı kafada tutarsa yeni yönetim belki 2-3 takviye yapar çöpleri yollayıp

Maaslari ödeyemiyorlar diye Ocak ayinda Marcaou satacaklar. Yarisini anca harcarlar geri kalani maaslara gider.

Kesin bunlara hatırlı birinden mesaj geldi , bu durumun hiç bir tutarlı yanı yok . Transfer butiğinde görürsünüz hocayı suçlayacaklar . Kiralık oyuncu istemedi diyecekler . Bence Abdurrahim Albayrak çok ama cok tehlikeli

bizde seviniyoruz sonunda doğru yolu buldu Ali yavuza şans verecek diye.

ali yavuz da kiralandı

garip yaw

Dünkü maçtan sonra iptal etmişler.
Keçiörengücü'nün, Galatasaray ve Ali Yavuz Kol ile anlaşmasına rağmen Fatih Terim, Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra oyuncunun kiralanmasına izin vermedi. @salimmanav

İkinci bir atış serbest konusu mu açıldı yoksa benim mi kafam dumanlı ?

bizde seviniyoruz sonunda doğru yolu buldu Ali yavuza şans verecek diye.

ali yavuz da kiralandı

garip yaw
Ben de Adem gidince Ali Yavuz'a şans verecek herhalde dedim. Ama hayaller hayatlar... :D
20 yaşına gelmiş adamı 2. ligde süründürecek ki fiziken A takımda oynamaya en müsait adam Ali Yavuz. Gerçi kiralanmasa bile zaten max 90+3'de filan şans bulacak. Kiralanması kendi açısından daha mantıklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt