Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimden bir b..k olamayacağı belliydi. Kalitesi ve vereceği katkıdan bağımsız Mensah ciddi ciddi transfer listemizdeydi. Hoca da istiyordu. Bjk ye kaptırdılar. 🤣Bjk ile transfer yarışına girip kaybeden yönetim ne yapabilir . Ne ümit ediyorsunuz.

alakasız olacak ama merak ettim dursun'un alacağı vardı kulüpten ödedi mi bu yönetim bilgisi olan var mı?

50+ milyonu zaten Falcao icin gidiyor

saat 18:00 a kadar transfer açıklama şansı var 00:00 a kadar lisans çıkarma işlemleri sürecekmiş yani son 2 saatte açıklama olmayacağına göre geceyi beklemeye gerek yok..
bunlar gittikten sonra arkalarında bıraktıkları pisliği merak ediyorum hem beceriksiz hem kötü niyetliler,bide cengiz efendi daha geçenlerde taraftarı alışverişe davet etti yüzsüz bunlar..

Dursun ozbek yonetimi bunlardan iyiydi en azindan kotu niyetli degildi
ne kötü niyetli degildi dursundan en az bunlar kadar sinsi ve art niyetliydi rivayı peskes cekti .o son dönem dünya kadar bonservis ve yıllık verilen dönem dönen komisyonların haddi hesabı yok .ama bunlarda bu dönem özellikle sinsilikte level atladılar 7 ay sonra defolup gidecekler abdürrahimi klübün kapısından bile gecirmesinler bidaha

Kolpacinin önde gideni

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
;D

yangın yapılacak dönem değildir çünkü seri ve lemina hariç ligin en oturmuş kadrosuna sahibiz.
onlar da hemen olmasa bile yakın zaman bizimle olacaklardır.
azıcık sakin kalmakta ve beklemekte yarar olduğunu düşünüyorum.
belhanda gidecek, babel de...
indirimi kabul etmezse feghouli de yolcu.

kabul ederse ligin en kaliteli oyuncusu (arda gibi söyledim) olarak bize fayda sağlar.
bence umutsuz olmak için hiç sebep yok.
16 Ağustos 2020 13:26 · gurrpegi 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi

500 milyon muydu bizim limit ? guncel limit ile 54 milyon falan yapıyor.Demek ki bizim daha fazla.

bu limit maaş + bonservis harcamasını mı kapsıyor ?
eğer öyle ise doğru olabilir. bonuslar vs. derken maaş yükümüz çok fazla. kimseyi gönderemedik yüksek maaşlılardan.
ama eğer böyle ise bizimkilerin salak gibi limiti savunmaya çalışmasına ne denir bilmiyorum.

3 kuruş etmeyecek adamlara Ünal Aysal döneminde milyonlar bayıldık. Bence Ünal'ın da hatası Dursun'dan az değil, Ünal'ın yaptığı hatada verim alamadık. Kabul etmesek bile Dursun'un kurduğu takım 2 yıl şampiyon oldu.

Abi birde şöyle düşün gelir bazlı düşünürsek Ünal Aysal dönemi en başarılı dönemlerden değil midir?

Fener seneye avrupadan men yer veya bizim gibi sözleşme yapar uefa ile. Bu sene avrupada yoktular diye yaptılar transferleri

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 kuruş etmeyecek adamlara Ünal Aysal döneminde milyonlar bayıldık. Bence Ünal'ın da hatası Dursun'dan az değil, Ünal'ın yaptığı hatada verim alamadık. Kabul etmesek bile Dursun'un kurduğu takım 2 yıl şampiyon oldu.
Yav öyle bakarsak diğeri de 4 yılda 3 kez şampiyon olmuştu. Aysalın son dönemi fail olsa da önceki dönem transferleri iyidi zaten Melo, Telles, Bruma, Burak gibi adamların satışından 40 m euro gelir geldi.

Dursunun o verdiği sözleşmeler yüzünden de bugün girdi bir tarafımıza.

Al birini, vur ötekine. Aç bilançoları incele gelir 100se gider 200 Dursunun her döneminde. Rivayı peşkeş çekip o parayla 3lük adama 5 verip transfer yapmak marifetse herkes yapardı onu.

Adaylar hazırlanmaya başlamıştır kesin
Seçim çok uzak değil gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt