Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca ali yavuzun gidişine izin vermemiş,umarım artık oynatır.cocuk 1-2 gol atıp özgüven kazansa,ortasahadan takımı nasıl hucuma tasıdıgını görecek herkes.heleki sarachi ve omar büyük şans ali yavuz için.hucumda serbest oynatmalı ali yavuzu

Başkanımız iyi insan kıymetini bilelim çok iyi niyetli, iyilik meleği mübarek tonton bi dede

Yapılandırma bize de 10 yıl olduysa limit artmış demektir. Limite vergiler dahilse kimse transfer yapamazdı.

Kolpa kokuyor kısacası hatta yönetim ısmarlama haber yaptırdı bu konuda.

Ağustosta limitimiz yok transfer yapamıcaz deselerdi o zaman 2 ay geçti.

Vay arkadaş yüzdük yüzdük transferin son gününe geldik.Her sezonda bundan daha kötüsü olmaz diyorduk, sonunda finali de daha kötü bir şekilde yaparak herkesi sasirttilar.Diger sezonlar en azından kiralık felan bir hareket oluyordu, takımın en iyilerinden birileri satılıp yerine başkaları geliyordu.Bu sezon hepten bitik bir transfer sezonu geçti.

Küfür 18.00 da mi serbest olacak 00.00 da mi? Ona göre alarm kuracağım

Falcao feghuli belhanda babel cagne 20den fazla maas aliyor yav bi de bonuslari var verdigi katkilara bak bi de

Yav öyle bakarsak diğeri de 4 yılda 3 kez şampiyon olmuştu. Aysalın son dönemi fail olsa da önceki dönem transferleri iyidi zaten Melo, Telles, Bruma, Burak gibi adamların satışından 40 m euro gelir geldi.

Dursunun o verdiği sözleşmeler yüzünden de bugün girdi bir tarafımıza.

Al birini, vur ötekine. Aç bilançoları incele gelir 100se gider 200 Dursunun her döneminde. Rivayı peşkeş çekip o parayla 3lük adama 5 verip transfer yapmak marifetse herkes yapardı onu.
Aysal başganı özlediğini ne zaman itiraf edeceksin

Şöyle birşey biliyorum, corona yüzünden mali kongreler yapılmıyormuş, bu öapsızların rahatlığı ondan olabilir mi

Yapılandırma bize de 10 yıl olduysa limit artmış demektir. Limite vergiler dahilse kimse transfer yapamazdı.

2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi

• 412
    yangın yapılacak dönem değildir çünkü seri ve lemina hariç ligin en oturmuş kadrosuna sahibiz.
    onlar da hemen olmasa bile yakın zaman bizimle olacaklardır.
    azıcık sakin kalmakta ve beklemekte yarar olduğunu düşünüyorum.
    belhanda gidecek, babel de...
    indirimi kabul etmezse feghouli de yolcu.
    kabul ederse ligin en kaliteli oyuncusu (arda gibi söyledim) olarak bize fayda sağlar.
    bence umutsuz olmak için hiç sebep yok.
    16 Ağustos 2020 13:26 · gurrpegi

Yönetimin simdi transfer yapamamasını anlayorum sat al dengemiz var haklılar... ama önce adama sorarlar madem böyle birşey var nasıl olurda maicon 1.4 nasıl sattarsın ahmeti nasıl konyaya verdin jmiy durmaz dahil birçok oyuncu kiralık gitti ne kazandırttı Bunlar yönetimin beceriksizliği birde fatih terim var yönetim istediğin oyuncuları almadı haklısın da sana da sorarlar peki sen elindeki oyuncularla ne yaptın? Bol bol ayak tenisi oynamak dısında en son tudorla sezon öncesi kamp geçirdi takım fatih terimle sadece tatil kampı gecirdiler ya hiçbirsey yapamıyorsan şu oyunculara şimdi sırf bu umursamaz tavırları için ceza ver idmanları yükselt kadrodan kes aldıkları paraların hakkını iste

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

riskli,harcadigimiz paranin geri donusunu alamiycagimiz ici gecmis yildizlarla sampiyon da olsan kara gecemiyosun kazandigin para adamlarin maasina gidiyor.sampiyon olamassan da - ye giriyosun.bartug,suleyman,ali yavuz bu oyunculari oynatmak ZORUNDAYIZ!

böyle bir şey zaten bahane değil aksine rezillik olur.
çünkü bu olay ilk çıktığında yönetim bu uygulamayı savundu.
şimdi limite takıldık derlerse geri zekalılık olur.

Bu durumdayim şu an
Screenshot_20201005-150429_Twitter.webp

Biz Dursun yüzünden FFP belasıyla uğraşmıyor muyuz ya? Herif 3-4 milyon maaş, 8-10 milyon bonservis verip Belhanda'yı aldı. O paralara daha mı almasın. Lütfen Dursun'u övecek kadar kendinizi kaybetmeyin.

Yav öyle bakarsak diğeri de 4 yılda 3 kez şampiyon olmuştu. Aysalın son dönemi fail olsa da önceki dönem transferleri iyidi zaten Melo, Telles, Bruma, Burak gibi adamların satışından 40 m euro gelir geldi.

Dursunun o verdiği sözleşmeler yüzünden de bugün girdi bir tarafımıza.

Al birini, vur ötekine. Aç bilançoları incele gelir 100se gider 200 Dursunun her döneminde. Rivayı peşkeş çekip o parayla 3lük adama 5 verip transfer yapmak marifetse herkes yapardı onu.
Bende onu diyorum. Dursun'un azına ediyorsak aynı şekilde Ünal'ın da ağzına edilmeli, yoksa Dursun başkan seçildiğinde tarihimizin en çapsızı demezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt