Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdurrahim-albayrak-unal-aysal-fatih-terim-gala-2220885.Jpeg

tekrar birlikte aynı hedefe yürümek isteriz.
Olmaz o iş

Bizim en kötü dönemimiz Adnan Polat dönemiydi, ligde baya aşşağılarda bitirmiştik, aha bu çapsızlar çok daha beter olacaktı da Terime dua etsinler

lan bonservisli adam alamadın kiralayamadın belhandayı babeli bedava göndersen onun maaşına 2-3 oyuncu gelir (burda küfür yazdım yazdım geri sildim)ne söyleyeceksiniz bakalım aynı şeyi kaçıncı defa yaptınız işin sonu ffp ye bağlanacaksa siz ne işe yararsınız..

Transfer yapılamama sebeplerinden biri de artan kur sonrası oyuncu maaşlarının tl bazında artması imiş; mazaret çok, çözüm yok...

Ivanovu aldik zaten, ismi cikti diye yazmadim. Belhanda gitti. Osye 1i kesin 2 kisi alinacak................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Ünal Aysal döneminde sınır vardı ve mecburen yerli yetersizleri kadroya kattık.Ayrıca o dönem kur düşüktü ve birim hesabı yapıldığında çok fazla gözükmüyordu.2 şampiyonluk ve 2 gruptan çıkma ve 1 çeyrek final.Bana göre Faruk Süren’den sonra en başarılı olduğumuz süreç özellikle avrupada.88 cl yarı finali gören takımı da sayabiliriz.Şimdi sınır yokken yapılan yerli yetersizleri nasıl açıklayacağız?
yönetimin saçmalıkları olarak açıklayalım rengim. kadroya bile alınmıyorlar şaka gibi

Ko yedi aslan bizi.

Bu sene leedsi desteklemek en hayırlısı olacak sanırım. Cengiz bey ve yönetimi gidene kadar kafada saç kalmayacak

18 yasinda ve Atalanta’nin A takiminda toplam 24 dk sure almis oyuncu bu paraya satiliyor yuh be

Mhk kaliteli ya da değil bundan bağımsız konuşuyorum.Demekki yönetim onu da fbye peşkeş çekti.

Transfer yapılamama sebeplerinden biri de artan kur sonrası oyuncu maaşlarının tl bazında artması imiş; mazaret çok, çözüm yok...
E falcaoyu babeli alırken bunları hiç düşünemedin mi meczup mcengiz bey diyen çıkmamış mı. Çünkü ikisinin yıllığı sadece 10 m euro

Başkan adayı çıkar mı emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt