- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Soksun yav belhandaya fege diagne babel falcaoya sovse ne olacak sovmese ne oLacak. Ilk 11 icin 8 adam bile yok dogru duzgun yav. Yangini daha once yapmaliydi aslinda gec kaldi
Çok etkisi olacağını sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soksun yav belhandaya fege diagne babel falcaoya sovse ne olacak sovmese ne oLacak. Ilk 11 icin 8 adam bile yok dogru duzgun yav. Yangini daha once yapmaliydi aslinda gec kaldi
Fatih hoca giderse kume duseriz. Bunu gorebiliyorum suan. Hoca da bulent korkmaz.vb biri olurBu sene ilk 10 a girersek bu bir başarıdır.
Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
Vallah kusura bakmasinlar ama FT gitti onu unuttular.
Suc kaldi Ünal Aysala ama FT‘in sucu bi o kadar..
Bence Ünal Aysal basarili oldu ve iyi bir Baskandi ama iste onun basarisi FT rahatsiz etti, baska aciklamasi yok .
ben suna karsıyım.1.98 forvet aldılar,kimse tanımıyo.tanrı muameelesi gördü forumda.eksikleri pivotmuş,100 orta yapılır hepsi isabetli olur ve gol olurmus.adam daha maca bile cıkmadı,belki erol malı oynatmıycak bile.bizim kadromuz eksik,ama fatih hoca sanki daha önce hiç sorun halletmemiş gibi,kalleşleri yenmemiş gibi fener şampiyon sahaya cıkmayalım tarzında bi esinti var forumda.biz hadi 2 maçtır araplardan,eksiklerden ötürü sıctık.fener ilk macı hakemle aldı,gecenki macı da 2-0dan veriyodu,top oynamadılar.4 haftadır ne oynuyolar taraftarı da anlamamıstır.ancak transferle ruyalanıyolarTamam zaten tutarsa dedim, eksiklerini görüp transfer yaptılar sonuçta. Tutar tutmaz bakacağız o duruma
ben öven birini göremedim rüya görüyorsunben suna karsıyım.1.98 forvet aldılar,kimse tanımıyo.tanrı muameelesi gördü forumda.eksikleri pivotmuş,100 orta yapılır hepsi isabetli olur ve gol olurmus.adam daha maca bile cıkmadı,belki erol malı oynatmıycak bile.bizim kadromuz eksik,ama fatih hoca sanki daha önce hiç sorun halletmemiş gibi,kalleşleri yenmemiş gibi fener şampiyon sahaya cıkmayalım tarzında bi esinti var forumda.biz hadi 2 maçtır araplardan,eksiklerden ötürü sıctık.fener ilk macı hakemle aldı,gecenki macı da 2-0dan veriyodu,top oynamadılar.4 haftadır ne oynuyolar taraftarı da anlamamıstır.ancak transferle ruyalanıyolar
daha 7 saat mi var ,kapa ALLAH ASKINA nöbetiKaldi yaklasik 7 saat.