Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz de Nzonzi, Lemina, Seri, Falcao, Andone transferlerinden sonra ligi domine edip sampiyon olacagiz “demistik”. Futbol sahada oynaniyor. Fener istedigi kadar transfer yapsin Erol Bulut’un oynattigi futbol ile sampiyon olamazlar. Hatay, Karagumruk ve bize karsi oynadiklari futbol tatmin edici degildi, hatta Aykut Kocaman’in oynattigi futboldan bile daha kotu.

Gelişmiş bir Tudor oynattığı taktikle bu ligin içinden geçer ancak büyük takımlara karşı gösterdiği performans çok çok kötü

Yabancı kuralının ertelenmesinden belliydi bu şikecilerin köpek gibi saldırcağı
Ali Koç ne derse o oluyor ülkede fotbol adına.

ayağı temiz az biraz koşan 1 orta saha alsalardı en azından 20 dakika oynatıp dinlendirirdik taylan eteboyu falan

Tamam zaten tutarsa dedim, eksiklerini görüp transfer yaptılar sonuçta. Tutar tutmaz bakacağız o duruma
ben suna karsıyım.1.98 forvet aldılar,kimse tanımıyo.tanrı muameelesi gördü forumda.eksikleri pivotmuş,100 orta yapılır hepsi isabetli olur ve gol olurmus.adam daha maca bile cıkmadı,belki erol malı oynatmıycak bile.bizim kadromuz eksik,ama fatih hoca sanki daha önce hiç sorun halletmemiş gibi,kalleşleri yenmemiş gibi fener şampiyon sahaya cıkmayalım tarzında bi esinti var forumda.biz hadi 2 maçtır araplardan,eksiklerden ötürü sıctık.fener ilk macı hakemle aldı,gecenki macı da 2-0dan veriyodu,top oynamadılar.4 haftadır ne oynuyolar taraftarı da anlamamıstır.ancak transferle ruyalanıyolar

Kaldi yaklasik 7 saat.

Altay-harun
Caner-novak
Gg-sangare
Luiz.g-Sosa-Pelkas-Ozan-Mhy-Tolga-öfb

Fv hattini yazmaya usendim. Stoperleri les bir tek

Ayıpmış ne ayıbı? Bunlar baba oğul burayı fenerbahçe kulübü ve taraftarı ile karıştırdılar sanırım. Bu kadar başarısızlığın üzerine size aziz gibi tapalım mı? Geçiceksiniz o işleri, herkes yaptığının hesabını verecek.

ben suna karsıyım.1.98 forvet aldılar,kimse tanımıyo.tanrı muameelesi gördü forumda.eksikleri pivotmuş,100 orta yapılır hepsi isabetli olur ve gol olurmus.adam daha maca bile cıkmadı,belki erol malı oynatmıycak bile.bizim kadromuz eksik,ama fatih hoca sanki daha önce hiç sorun halletmemiş gibi,kalleşleri yenmemiş gibi fener şampiyon sahaya cıkmayalım tarzında bi esinti var forumda.biz hadi 2 maçtır araplardan,eksiklerden ötürü sıctık.fener ilk macı hakemle aldı,gecenki macı da 2-0dan veriyodu,top oynamadılar.4 haftadır ne oynuyolar taraftarı da anlamamıstır.ancak transferle ruyalanıyolar
ben öven birini göremedim rüya görüyorsun

Çok amatör bir yönetime sahibiz ne yazık ki :(

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe 2 yılda Eljif Elmas ve Vedat Muriqi'yi sattı, 40 milyon euro gelir elde etti, Galatasaray bunu yapabildi mi?"

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt