- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Bu teknik heyet ve yonetim acilen istifa etmelidir.
yep yeni bir kan lazim bu kulube
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tffye isim bildirmek icin son 47 dk galiba dimi![]()
kafanda taylan ve etebosuz bi maç oynatsanaBu teknik heyet ve yonetim acilen istifa etmelidir.
Yahu kiralık veya satın alma zorunlu kiralama gibi bir yöntem ile iki tane topçu bulamadı mı bizimkiler gerçekten? Bir tane orta saha bir tane de hızlı kanat alacaksın arkadaş bu kadar basit. Galatasaray gibi bir takım için çok mu zor bu? Hani en yüksek limit bizdeydi? Hani en düşük limit fenerdeydi? Nasıl oluyor abi bu? 12 senedir cl'ye gidemeyen, 7 senedir şampiyon olamayan hatta kupa kazanamayan fener nasıl 20 tane oyuncu alabiliyor da biz 2 tane oyuncu alamıyoruz? Benim aklım mantığım bunu almıyor. Birisi detaylı olarak açıklayabilir mi bana bu nasıl oluyor?
resmi gece kapanıyor eve anlaştıgın futbolcuların sözleşmelerini falan 18:00 dan önce bildirmessen alaıyorsun biriniOnu bilmiyorum ama resmi donem gece yarisi kapaniyor.
Rangers maçı sonrası açıklamaları tekrar dinle renktaş.Hoca kiralık istemiyorum diyor.Bu kadro içerde bize yeter bir şekilde oynarız diyor.Etebo kiralık değil mi?
Bunlar gile kopek gibi saldiriyor , ama Sergen Yalcin faktor'u boyle de devam ederiz para yok yonetimin ne derse o demedi. Bu takimdan olmaz dedi bu oyuncularla olmaz dedi transfer lazim dedi.
![]()
^50 like özgür ayteni banlarım içiniz soguması için
İhanet yani? O vakit ortalığın yangın yerine dönmesi lazım. bu ultra bilmem neler tam olarak ne işe yarıyor? Alenen Galatasaray'a ve Fatih Terim'e ihanet varsa 2 hafta sonra olağanüstü kongre olmalı. Bu senin dediğin şey Ali Koç'a şampiyonluğu satmaktır. Bunu yapacaklarına ihtimal vermek istemiyorum ama işin içinde Apo olunca bir şey diyemiyorum.Kasten yapıyolar renkdaş. Başka açıklaması yok. Bu sene başarı istemiyorlar. Amaç hocanın bırakıp gitmesi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
50 like özgür ayteni banlarım içiniz soguması için