Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasten yapıyolar renkdaş. Başka açıklaması yok. Bu sene başarı istemiyorlar. Amaç hocanın bırakıp gitmesi.
Yahu kiralık veya satın alma zorunlu kiralama gibi bir yöntem ile iki tane topçu bulamadı mı bizimkiler gerçekten? Bir tane orta saha bir tane de hızlı kanat alacaksın arkadaş bu kadar basit. Galatasaray gibi bir takım için çok mu zor bu? Hani en yüksek limit bizdeydi? Hani en düşük limit fenerdeydi? Nasıl oluyor abi bu? 12 senedir cl'ye gidemeyen, 7 senedir şampiyon olamayan hatta kupa kazanamayan fener nasıl 20 tane oyuncu alabiliyor da biz 2 tane oyuncu alamıyoruz? Benim aklım mantığım bunu almıyor. Birisi detaylı olarak açıklayabilir mi bana bu nasıl oluyor?

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar gile kopek gibi saldiriyor , ama Sergen Yalcin faktor'u boyle de devam ederiz para yok yonetimin ne derse o demedi. Bu takimdan olmaz dedi bu oyuncularla olmaz dedi transfer lazim dedi.

Resim

Padişahımızın egosu buna müsait değil..

Takımda oynayacak adam kalmasa yine ben bu kadroyla yapamam demez..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

doumbia bedelsiz olarak kiralandı ve menajeri son ana kadar Galatasaray dan haber bekledik olumsuz haber gelince huesca aldı dedi yazık cidden bunlar derdi ihanet..

Kasten yapıyolar renkdaş. Başka açıklaması yok. Bu sene başarı istemiyorlar. Amaç hocanın bırakıp gitmesi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İhanet yani? O vakit ortalığın yangın yerine dönmesi lazım. bu ultra bilmem neler tam olarak ne işe yarıyor? Alenen Galatasaray'a ve Fatih Terim'e ihanet varsa 2 hafta sonra olağanüstü kongre olmalı. Bu senin dediğin şey Ali Koç'a şampiyonluğu satmaktır. Bunu yapacaklarına ihtimal vermek istemiyorum ama işin içinde Apo olunca bir şey diyemiyorum.

keşke 15 gün uzatılsa tdönemi bunlar milli arada sıvışırlar ortalık durulur diye bakıyor. 15 gün daha baskı altında kalsalardı iyi olurdu

Bu takımdan bir yol olmaz. Marcao yu bari satın da şu dandik oyuncularla oynayıp değer kaybetmesin.

terim oyuncu beğenmiyorsa bu kadroyu ocak ayına kadar liderlik yarışında tutmalı

Seneye Marcao ve Luyindamaya yuksek fiyati satip,

komple yeniden takim kurmamiz lazim

baska care yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt