Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Göz
Galatasaray Ahmet Çalık için teklifini 2M Euro'ya çıkardı. Gençlerbirliği 3M Euro istiyor. Görüşmeler devam edecek.

500 Bin + cavanda'yi verelim cavcav gelsin bizde baskanlik yapsin Ahmete gerek yok

Ilhan baskan once 5 dedi, sonra 4, simdi de 3 mu istiyorlar? Biz baskan 5den inme dedikce baskan indi anasini satiyim

Biz 2 teklif ettiysek 2.5 + bir oyuncu verip transfer gerceklesir

Yedigimiz 16 golun dokuzu kafa golu, hala 1 84m stoper aliyoruz... le havle

ali naci küçük@nkucukk
İki kulüp başkanının Ankara'daki Ahmet Çalık zirvesinde anlaşma sağlanamadı. Tabi ilk zirvede el sıkışılmadı diyelim...

ali naci küçük@nkucukk
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav 4 milyon euro bonservis bedeli talebinde ısrarcı davrandı. Pazarlıklar sürüyor...

Son düzenleme:
Rodrigues, Çalık vb. trasfer haberleri bana çok fena 2010-2011 devre arasını hatırlatıyor. Stancu, Culio, Zapata ayarında transferler ile dibe vurma ihtimalimiz var. Aradaki tek fark Sneijder ve Muslera. Bakalım kurtarabilecekler mi takımı?!

Şike ses kayıtlarını dinlediniz mi renktaşlar bunun hakkında bi konu göremedim de

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali naci küçük@nkucukk
Ahmet Çalık da Beşiktaş'ın teklifi üzerine menajeri Ahmet Bulut'a " Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'da oynamak istiyorum" dedi

bi bu eksikti

Twitter rodrigues diye çalkalaniyo tip robinho stil babel kim la bu o kadar abarttilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt