Şike ses kayıtlarını dinlediniz mi renktaşlar bunun hakkında bi konu göremedim de
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şike Davasında Flaş Gelişme!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şike ses kayıtlarını dinlediniz mi renktaşlar bunun hakkında bi konu göremedim de
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Chedjou ile de iplerin koptugunu dusunursek artik 2 stoper sart oldu bu durumda. O bolgemiz cok sakat, her turlu.
Bazen para pul işleri bir kenarda kalırali naci küçük @nkucukk
Ahmet Çalık da Beşiktaş'ın teklifi üzerine menajeri Ahmet Bulut'a " Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'da oynamak istiyorum" dedi
bi bu eksikti
Fiko en fazla 6 ay kiralayalım der bunlara enayi gibi para kaptırmazCavcav Beşiktaşlada bi görüşsün
Çıkmadık candan umut kesilmezFiko en fazla 6 ay kiralayalım der bunlara enayi gibi para kaptırmaz
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir tane lider bir yabanci stoper almadiktan sonra orasi her turlu olmayacak zaten. Anadolu takimi olmak uzereyiz.Öyle adamlar alıyorlar ki görürsün yaz döneminde de 2 stoper daha ararız![]()
Ilhan basgan 4den asagi inme sen bosver![]()
Gonzalo Rodriguez - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Alexander Scholz - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
İkiside takım kaptanları. Fark yaratırlar
Badstuber'i herkes alabilir, muzmin sakat cunku. En son ne zaman mac oynadi Allah bilir.Khacheridi Vargas Eto'o ve Badstuberi almak çok zor değil
Bir tane lider bir yabanci stoper almadiktan sonra orasi her turlu olmayacak zaten. Anadolu takimi olmak uzereyiz.
O anlamda demedim. Transferleri zor olabilirReis o nasıl bir mantık yav
Ahmet Calik - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt