Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedim ya 2010-2011'e dönüyoruz. Rodrigues, Çalık filan Galatasaray ayarında topçular mı Allah aşkına?
Ozbek ailesinin vizyonu bunlari gerektiriyor demek, adamlarin daha yurt disindan eli ayagi tutan bir oyuncu aldiklarina sahit olamadim 2 sezondur. Sadece Podolski yi kenarda tutabiliriz belki o da zaten epeydir buraya gelmek icin can atiyordu.

Rodrigez c sınıf bir topçu gibi tabii youtubedaki videolardan anlaşılmaz ama Çalıkı izledim ve taş gibi stoper olmasa bile vurdurmuyor adamını iyi tutuyor hava toplarına çıkabiliyor semihin hakanın aksine

Stoper icin: Gil, Khacheridi

Sag kanat: Feghouli, Rodrigues, Ibarra

Forvet icin: Mousset, Jovetic, Niasse

Cok mu zor?

Ayni seviyedeki stoperleri topluyorlar yine takima

Ulan bi Allah'in kulu da demiyor ki ust duzey bir stoper alalim

Ozbek ailesinin vizyonu bunlari gerektiriyor demek, adamlarin daha yurt disindan eli ayagi tutan bir oyuncu aldiklarina sahit olamadim 2 sezondur. Sadece Podolski yi kenarda tutabiliriz belki o da zaten epeydir buraya gelmek icin can atiyordu.

Podolski'yi Abdurrahim Albayrak aldi

Bu arada Ahmet Çalık'ın eldeki tüm stoperlerden iyi olması büyük dram

2-3 ay önce iyileşti Boateng Hummelsin 1. Yedeği Süle'yi aldıkları için düşünmüyorlar
Bu adam Serdar Aziz den daha kotu fizik olarak, bunun sakatliklari bildim bileli bitmez. Bunu aldinmi artik salondan cikartamayiz daha. Kac senedir top oynamayan adamdan hayir gelmez bize, sorsak cogumuz en son macini 3-4 sene oncesinden kalan hatiralardir renktas. Napacagiz boyle adamlari?

Rodrigez c sınıf bir topçu gibi tabii youtubedaki videolardan anlaşılmaz ama Çalıkı izledim ve taş gibi stoper olmasa bile vurdurmuyor adamını iyi tutuyor hava toplarına çıkabiliyor semihin hakanın aksine

Ahmet Çalık'ı ne zaman alırsın biliyor musun renkta? ELinde Popescu, Bülent, Filipescu filan vardır. Derinlik olsun, hem genç gelişmeye açık hem de ligi bilen olsun diye düşünüp alırsın Galatasaray'a. Galatasaray'ın mevcut kadrosuna doğrudan girecek 2 taane üst düzey stoper lazım. Yedek içinse zaten Semih ve Hakan yaza kadar idare ederdi.

Bize saglam lider ozelligi olan bir yabanci stoper sart, oyle sakatlik gecmisi de temiz olmali genel olarak.

Ahmet Çalık'ı ne zaman alırsın biliyor musun renkta? ELinde Popescu, Bülent, Filipescu filan vardır. Derinlik olsun, hem genç gelişmeye açık hem de ligi bilen olsun diye düşünüp alırsın Galatasaray'a. Galatasaray'ın mevcut kadrosuna doğrudan girecek 2 taane üst düzey stoper lazım. Yedek içinse zaten Semih ve Hakan yaza kadar idare ederdi.

o popescu bülent gibi adamları bulmak zor hele devre arasında bulmak daha zor şuanda süperligde en iyi 10 stoper arasındadır çalık ve bizim stoperin durumuna bakıyorumda bu trasnfer bitmeli makul bir fiyata

Ahmet hava hakimiyeti olan agresif oynayan mantıklı bir oyuncu ama kardeşim yeter artık. Piyasada bi dünya yabancı stoper var. Cacares, Sakho, Khacheridi.

bu arada bizim taraftar futbolcu transferi değil isim transferi istiyor çogu zamanki gibi bunuda görmüş oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt