Kağan Yıldırım
Cezalı
- 9 Aralık 2016
- 446
- 0
- 316
ben cavcav'ın yerinde olsam en az 7 milyon çekerim .
bizimkilerde bu hovardalık olduktan sonra .
bizimkilerde bu hovardalık olduktan sonra .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozbek ailesinin vizyonu bunlari gerektiriyor demek, adamlarin daha yurt disindan eli ayagi tutan bir oyuncu aldiklarina sahit olamadim 2 sezondur. Sadece Podolski yi kenarda tutabiliriz belki o da zaten epeydir buraya gelmek icin can atiyordu.Dedim ya 2010-2011'e dönüyoruz. Rodrigues, Çalık filan Galatasaray ayarında topçular mı Allah aşkına?
Khacheridi Vargas Eto'o ve Badstuberi almak çok zor değil
Badstuber'i herkes alabilir, muzmin sakat cunku. En son ne zaman mac oynadi Allah bilir.
Ozbek ailesinin vizyonu bunlari gerektiriyor demek, adamlarin daha yurt disindan eli ayagi tutan bir oyuncu aldiklarina sahit olamadim 2 sezondur. Sadece Podolski yi kenarda tutabiliriz belki o da zaten epeydir buraya gelmek icin can atiyordu.
Bu adam Serdar Aziz den daha kotu fizik olarak, bunun sakatliklari bildim bileli bitmez. Bunu aldinmi artik salondan cikartamayiz daha. Kac senedir top oynamayan adamdan hayir gelmez bize, sorsak cogumuz en son macini 3-4 sene oncesinden kalan hatiralardir renktas. Napacagiz boyle adamlari?2-3 ay önce iyileşti Boateng Hummelsin 1. Yedeği Süle'yi aldıkları için düşünmüyorlar
Stoper icin: Gil, Khacheridi
Sag kanat: Feghouli, Rodrigues, Ibarra
Forvet icin: Mousset, Jovetic, Niasse
Cok mu zor?
Rodrigez c sınıf bir topçu gibi tabii youtubedaki videolardan anlaşılmaz ama Çalıkı izledim ve taş gibi stoper olmasa bile vurdurmuyor adamını iyi tutuyor hava toplarına çıkabiliyor semihin hakanın aksine
Ahmet Çalık'ı ne zaman alırsın biliyor musun renkta? ELinde Popescu, Bülent, Filipescu filan vardır. Derinlik olsun, hem genç gelişmeye açık hem de ligi bilen olsun diye düşünüp alırsın Galatasaray'a. Galatasaray'ın mevcut kadrosuna doğrudan girecek 2 taane üst düzey stoper lazım. Yedek içinse zaten Semih ve Hakan yaza kadar idare ederdi.
zor tabi
Bize saglam lider ozelligi olan bir yabanci stoper sart, oyle sakatlik gecmisi de temiz olmali genel olarak.
Katılıyorum. Eldekilerden hepsinden iyi ancak yinede yetersiz.Bu arada Ahmet Çalık'ın eldeki tüm stoperlerden iyi olması büyük dram
Bak onu iyi soylemissin benim aklimda Dursun kalmis nedense, demek ki kimseyi alamamislar yurt disindan. Bunlarin vizyonu apacik ortada malesef. Ne hallere dustuk, yazik vallah.Podolski'yi Abdurrahim Albayrak aldi