Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hoca kadroyu yönetmek için yeterli mi ?

Aldığın transferlerin bu takımda iş yapıcağı belli mi ?

Takım ruhu olmadıktan sonra 20 milyon euro basıp kral santrafor alsan ne olur ?

Bruma ve muslera dışında takımın yerlerde olduğu ve komple baştan yenilenmesi gereken bir kulüp olduğunu bilip ayaklarımız yere basarsa ve daha gerçekci hedefler koyarsak iyi olur.

NKGSDVBS
TapaTalK

Selcuk Sneijder olayinda oldugu gibi aynisini bu konuda da yapiyorlar, inanilir gibi degil :D
La insanda biraz utanma olur sacmaliyorum diye.

Selcuk'u elestirmek isteyine Sneijder'i elestirmek gerekiyor..

Türkiye Liginden oyuncu almayalim diyince Ronaldo'yu istiyoruz oluyor :D

Lan bu nasil kafa

Önerileriniz varsa önerin ki tartışalım

Öneri derken İnaki ve Jese gibi bize gelmesi imkansiz olan topçuları kastetmiyorum tabi

Forumda Süper Ligden oyuncu öneren olur, İspanya Liginden oyuncu öneren olur, vs. vs.

Ligde oynayan her oyuncuya bok atmak yerine önce kendiniz oyuncu önerin

Yabancı liglerden de öneriler var Caceres gibi, Nsue gibi, Mvila gibi, Fosu Mensah gibi vs. vs.

Zirvalamakla olmuyor bu iş
s
Bos yapma, istedigini okuyup cikariyorsun. Bu forumda Mvila'yi ilk önerenlerden biri benim, gecen dönemde de ayni sekilde önerdim durdum. Önerdigimiz oluyor, sizler görüyormusunuz o ayri, keza Süper Ligi izlemekten vaktiniz kalmiyor.

Saka mi yapiyon la

Bak harbi soyluyom burdakiler ile kafa mi buluyon
s
Senin icin katki saglamak sadece Türkiye Ligi oluyorsa cevap vermeme hakkimi kullaniyorum. Kaldi ki öyle olsun diyelim, büyük takimlarda oynamak cok farkli bir kere.

Osmanli'da her rakip oyuna ortak oluyor, Badou kontradan etkili oluyor. Bizde is öyle birsey yok, bu örnegi Amrabat'ta yasadik örnegin.

s
Onu alalim dedigimi cikarmazsan serefsizsin, varmisin? Baska dilde anlatamiyorum Rahmi'cim. Ispat edersen, ben serefsizim. Hakaret olarak algilama, kendini hakli duruma cikarmak icin israrla anlamak istemedigin icin kisa yoldan cözüm üretiyorum bak.

Güzel bir lafla söyle o zaman. Seref ile ne alakasi var bunu bana acikla güzelcene. Seninle bende sert oynayabilirim hic merak etme.
Bende sana israrla soruyorum kimi alalim o zaman? Bana gercekci bisey söyle o zaman, bir sorun buluyorsun o zaman ne yapmamiz lazim onu söyle ama hic söylemiyorum

Williams konusuna gelince burada senin onu önerdigin yaziyor ben ona göre yazmisdim, bir yanlislik varsa o konuda o benim yanlisim kusura bakma.

s
Senin icin katki saglamak sadece Türkiye Ligi oluyorsa cevap vermeme hakkimi kullaniyorum. Kaldi ki öyle olsun diyelim, büyük takimlarda oynamak cok farkli bir kere.

Osmanli'da her rakip oyuna ortak oluyor, Badou kontradan etkili oluyor. Bizde is öyle birsey yok, bu örnegi Amrabat'ta yasadik örnegin.

Osmanli'nin avrupa maclarini izledin mi? Villarreal'e kars mesala? Veya bize, fenere, besiktas'a karsi? Buyuk maclarda iyi oynayan yetenekli oyunculari da mi almayalim hakan?

Transfer önerilerim;
Epureanu
Badou
Visca
Eto'o

Güzel bir lafla söyle o zaman. Seref ile ne alakasi var bunu bana acikla güzelcene. Seninle bende sert oynayabilirim hic merak etme.
Bende sana israrla soruyorum kimi alalim o zaman? Bana gercekci bisey söyle o zaman, bir sorun buluyorsun o zaman ne yapmamiz lazim onu söyle ama hic söylemiyorum

Williams konusuna gelince burada senin onu önerdigin yaziyor ben ona göre yazmisdim, bir yanlislik varsa o konuda o benim yanlisim kusura bakma.
s
Orda mesaji yapistirdim oraya konuyu neden acitigmin. Okumaya özen göster ozm, adam akilli cevaplarla gel bende senin sorularina cevap vereyim o halde.

Orda net bir dille anlattigim halde hala israrla onun üzerine yogunlasip konuyu dagitiyorsun, sonra da cevap bekliyorsun benden. Yerimde olsan sende cevap vermezsin, emin ol.

Osmanli'nin avrupa maclarini izledin mi? Villarreal'e kars mesala? Veya bize, fenere, besiktas'a karsi? Buyuk maclarda iyi oynayan yetenekli oyunculari da mi almayalim hakan?
s
Böyle mantik mi olur ya.. Bunun yanlis yaklasim oldugunu anlatmama gerek yok, yillardir ispat ediliyor zaten.

Evet izledim.

s
Bos yapma sizler görüyormusunuz o ayri, keza Süper Ligi izlemekten vaktiniz kalmiyor.

, istedigini okuyup cikariyorsun

Bunu sen mi diyorsun :D :D

. Bu forumda Mvila'yi ilk önerenlerden biri benim, gecen dönemde de ayni sekilde önerdim durdum.

Konusunu da ben açtım

Önerdigimiz oluyor

Seni mi kastettim allahın alamancısı

Burada sadece süper ligden oyuncu oneriyorsunuz diye ağlıyorsun ya, bende diyorum ki insanlar sadece süper ligden oyuncu önermiyor, başka liglerden de oyuncu öneriyor

Sana laf anlatmaktan bıkıyorum valla billah

Burda yanlisin var, kücük kapanan takimlara oynamak zor. Kücük takimlardan gelen her futbolcu biraz piyango olur ama tutturunca tadindan yenmiyor.

Türkiye liginde yabanci transfer rekabeti yok o yüzden türkiyeden aliyoruz. simdi hollandadan almaya kalkissak 20 tane bizden daha iyi külübler bekliyor ayni oyuncuyu almak icin.
Ha bende isterim ki disardan futbolcu alalim yoksa kimsenin hevesi yok turkiye liginden futbolcu almaya, bana karl marx'da diyebilirsin ama yasadigimiz düzene göre hareket etmemiz lazim ve maalesef durumlar böyle.

Kusura bakma ama su yazdiklarin sadece bahane. Alan aliyor abi, gidip bilmem nerenin köyünden futbolcuyu bulup getiriyorlar.

Bizim resmen rahata kacmak, baska birsey de degil.

Bunu sen mi diyorsun :D :D

Konusunu da ben açtım

Seni mi kastettim allahın alamancısı

Burada sadece süper ligden oyuncu oneriyorsunuz diye ağlıyorsun ya, bende diyorum ki insanlar sadece süper ligden oyuncu önermiyor, başka liglerden de oyuncu öneriyor

Sana laf anlatmaktan bıkıyorum valla billah
s
2015te konusunu acmisin, bravo :D Baska zaman öneren olmamistir kesin. Söyle mesela fransa zamanlarinda.

s
Orda mesaji yapistirdim oraya konuyu neden acitigmin. Okumaya özen göster ozm, adam akilli cevaplarla gel bende senin sorularina cevap vereyim o halde.

Orda net bir dille anlattigim halde hala israrla onun üzerine yogunlasip konuyu dagitiyorsun, sonra da cevap bekliyorsun benden. Yerimde olsan sende cevap vermezsin, emin ol.
Hala kac Hakan, biz senin sorulara cevap verelim sen verme cok iyisin gercekten.
Senin yerinde ben olamam asla bunu unutma, senin kadar bos arrogant birisi degilim

Kusura bakma ama su yazdiklarin sadece bahane. Alan aliyor abi, gidip bilmem nerenin köyünden futbolcuyu bulup getiriyorlar.

Bizim resmen rahata kacmak, baska birsey de degil.
Kim aliyor? Alan kim oluyor? 3 senedir (Dursundan öncede) bos kimsenin istemedigi adamlari aliyoruz.

Hala kac Hakan, biz senin sorulara cevap verelim sen verme cok iyisin gercekten.
Senin yerinde ben olamam asla bunu unutma, senin kadar bos arrogant birisi degilim
s
Dedigim gibi, adam akilli soru ve cevaplarla gel, bizde cevap veririz.

Sacma sapan konusarak olmaz bu isler; Iyi hadi bende diyorum ozm, Rahmi sen Kroos'u önermisin ya, nasil böyle sacmalik yapabiliyorsun bunu acikla simdi. Bunu acikladiktan sonra hangi mantikla Hazard'i önerdigini acikla, ardindan da David Luiz konusuna girelim.

Bu oyunculari öneriyorsun ya, diyecek birsey bulamiyorum.

Burda yanlisin var, kücük kapanan takimlara oynamak zor. Kücük takimlardan gelen her futbolcu biraz piyango olur ama tutturunca tadindan yenmiyor.

Her transfer risk zaten abicim. Benim izledigim badou bu takimda rahat oynar, hele de son 2 yildir izledigim selcuk ve sneijder'in yerine rahat oynar.

Ha illa bizim ligden mi oyuncu almak zorundayiz? Kesinlikle degil, badou gibi iyi oyuncu buldularda biz mi almayin dedik... Diarra icin 1 ay boyunca umitlendirdiler, sonuc ortada.

Bu hoca kadroyu yönetmek için yeterli mi ?

Aldığın transferlerin bu takımda iş yapıcağı belli mi ?

Takım ruhu olmadıktan sonra 20 milyon euro basıp kral santrafor alsan ne olur ?

Bruma ve muslera dışında takımın yerlerde olduğu ve komple baştan yenilenmesi gereken bir kulüp olduğunu bilip ayaklarımız yere basarsa ve daha gerçekci hedefler koyarsak iyi olur.

NKGSDVBS
TapaTalK
riekeri ben dahil herkes elestiriyor ama kadromuz okadar da iyi degil. sabri israri ve 3-4 konuda hala eksiklikleri cok fazla ama kadro gercekten zayif

Kim aliyor? Alan kim oluyor? 3 senedir (Dursundan öncede) bos kimsenin istemedigi adamlari aliyoruz.

Bunu derken Avrupadaki kulüplerden bahsettim. Ligimizden bahsedeceksek, mesela Osmanli nasil gidip Badou'yu Umar'i buluyorsa sende bulacaksin arkadas.

Armut pis agzima düs diye beklersen böyle yillarca kazik üzerine kazik yersin. Nasil Bursa gidip Bakambu'yu buluyorsa (ki bu cocuk öyle taninmamis birisi de degildi Fransa pazarindan geldi) sen de bulacaksin. Koskoca kulüp baskanin arkadasinin takimlarindan transfer yapiyor inanilacak gibi degil. Yönetici cikiyor Serdara ben kefilim diyor ben aldim diyor, nereye aldin lan düdük sen mi ödedin parasini?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt