- 30 Ağustos 2009
- 30.112
- 19.967
- 2.393
Transfer önerilerim;
Epureanu
Badou
Visca
Eto'o
Dün maçı 15-20 dakika izledim Sneijder ile Eto'o nun uyumu harikaydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer önerilerim;
Epureanu
Badou
Visca
Eto'o
riekeri ben dahil herkes elestiriyor ama kadromuz okadar da iyi degil. sabri israri ve 3-4 konuda hala eksiklikleri cok fazla ama kadro gercekten zayif
Kadro zayıfda bu kadar küsmüş hiç bişey oynamayacak bi kadro değil. Yahu tuzla geliyo arenada sağ sol girişiyo hadi ilk 4 takımı geçtim kadromuz zayıf dedik bilmemne dedik anladık bi takım tam kadroya yakın bi şekilde sahada tuzlayı zar zor yeniyo.riekeri ben dahil herkes elestiriyor ama kadromuz okadar da iyi degil. sabri israri ve 3-4 konuda hala eksiklikleri cok fazla ama kadro gercekten zayif
s
Dedigim gibi, adam akilli soru ve cevaplarla gel, bizde cevap veririz.
Sacma sapan konusarak olmaz bu isler; Iyi hadi bende diyorum ozm, Rahmi sen Kroos'u önermisin ya, nasil böyle sacmalik yapabiliyorsun bunu acikla simdi. Bunu acikladiktan sonra hangi mantikla Hazard'i önerdigini acikla, ardindan da David Luiz konusuna girelim.
Bu oyunculari öneriyorsun ya, diyecek birsey bulamiyorum.
sSaydigin futbolculari hic bir zaman önermedim, bana gercekci bir argümanla gel yoksa gözümden yok ol.
E biz baska bisey mi diyoruz. Carole'yu nasil bulduk ikinci ligden, Arsenal Koscielnyi nasil buldu, Lester Kante'yi nasil buldu, bizde oyle yapalim ama bunuda unutmayalim ki sansli olmak lazim, millet istiyor ki her transfer döneminde Carole gibisini bulalim istiyorda cok zor. Bildigin piyangodur bu, piyangoyu tutturamayinca taraftarda isyan ediyor. Badou ve Edin Visca kesinlikle iyi topcular suan oynadigi takimlarda en azindan.Bunu derken Avrupadaki kulüplerden bahsettim. Ligimizden bahsedeceksek, mesela Osmanli nasil gidip Badou'yu Umar'i buluyorsa sende bulacaksin arkadas.
Armut pis agzima düs diye beklersen böyle yillarca kazik üzerine kazik yersin. Nasil Bursa gidip Bakambu'yu buluyorsa (ki bu cocuk öyle taninmamis birisi de degildi Fransa pazarindan geldi) sen de bulacaksin. Koskoca kulüp baskanin arkadasinin takimlarindan transfer yapiyor inanilacak gibi degil. Yönetici cikiyor Serdara ben kefilim diyor ben aldim diyor, nereye aldin lan düdük sen mi ödedin parasini?
sNe 20-30 milyon Euro'luk oyuncusu la 2-3 milyon'ada taş gibi adamlar bulursun scout ekibi ne taka yariyo onlarin işi ne orda . ornek gent simon'u 20-30 milyona mi almiş.
Moses Simon - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Su Bakambu örnegini verenler de ne kadar ergence ve seviyesiz oldugunu anlamiyor bir türlü.
Iyi ozm bizde diyelim en az Bakambu kadar begendiginiz Niasse ingiltere 2. liginde oynuyor lanBuna ne diyeceksiniz Bakambucular..
Böyle sacma tartisma mi olurmus..
Bakambu olayini argüman olarak kullananlara gelsin bu benzetme.
Beni tanisan ne sinirli bir insan oldugumuda bilirdin, evet sinirliyim.s
Ah ne oldu da sinirlendin yahu? Oysa ki senin bana uyguladigin ayni tarifeyi sana uyguladim. Ne kadar amacsiz, bos ve seviyesiz bir davranis degil mi?
Hakli cikardigin icin tsk ederim. Yine bak ben buna ragmen sinirlenmiyorum.
Simdi alinti yapmaktan vazgecebilirsin. Cevap veriyormuyum vermiyormuyum dogru dürüst tartismasini bilen, yalan ve iftira atmayan kisilerle tartistigimda görürsün iste. Sorun yok.
Özellikle boldladigim kisim müthis olmus yaBenim bahsettigim seyi bana satiyor.
sBeğendiğimiz Niasse 18 Milyon Euro'ya Premier Lig'e transfer oldu.Bizim 111 yıllık tarihimizde o fiyatlara satılan oyuncumuz yok. Akhisar'da parlamış bir oyuncunun 1-2 sene sonra o kadar paraya transfer olması boş bir oyuncu olmadığını gösterir. Ha Everton'da tutunamadı o ayrı bir konu. Yarın başka bir kulübe gider, orda kendini bulabilir.
Juventus şuan ki iskelet kadrosunu Lazio, Fiorentina, Bari, Napoli gibi İtalyan kulüplerden toplamış. Dipnot.
sBeni tanisan ne sinirli bir insan oldugumuda bilirdin, evet sinirliyim.
Ama benim kafam bunu almiyor iste, neden cevaplamakdan kaciyorsun Hakan? Sana ''Sence cözüm ne o halde?'' sorusu sorulur ama sen cevap vermekden kaciyorsun, sen sadece sorun buluyorsun baska bisey degil.
Kendine göre kendin hakli olabilirsin benim icin sorun degil.
Yerli kazik daha iyi demekki bosver paralar avrupaya gitmesin ndiaye icin osmanli en az 7-8 ister yari fiyatina bi ton oyuncu bulursun . aklima biri daha geldi aha udinese de balic'i 20-30 milyona almiss
Hayir bilemedim, Türkiye Liginden oyuncu almazsan ortada kalirsin cünkü Türkiye disinda oynayan tüm oyuncularin fiyati en az 40 milyonmus.
Su Bakambu örnegini verenler de ne kadar ergence ve seviyesiz oldugunu anlamiyor bir türlü.
Iyi ozm bizde diyelim en az Bakambu kadar begendiginiz Niasse ingiltere 2. liginde oynuyor lanBuna ne diyeceksiniz Bakambucular..
Böyle sacma tartisma mi olurmus..
Bakambu olayini argüman olarak kullananlara gelsin bu benzetme.
s
Ben kacmiyorum. Bilerek cevap vermiyorum cünkü tartismaya itftira atarak seviyesizce yaklastin kendi fikrime göre. Bende bu kisilerle tartismaya girmekten kaciniyorum cünkü ortak yol bulunmaz bir kere.
Tam konuyu cözmüs olursun, yine karsinda ki adam haksiz cikmamak icin iftira atar, konuyu dagitir fln.
Neyse devam et, sorun yok.