- 26 Eylül 2012
- 121.849
- 72.309
- 5.068
E biz baska bisey mi diyoruz. Carole'yu nasil bulduk ikinci ligden, Arsenal Koscielnyi nasil buldu, Lester Kante'yi nasil buldu, bizde oyle yapalim ama bunuda unutmayalim ki sansli olmak lazim, millet istiyor ki her transfer döneminde Carole gibisini bulalim istiyorda cok zor. Bildigin piyangodur bu, piyangoyu tutturamayinca taraftarda isyan ediyor. Badou ve Edin Visca kesinlikle iyi topcular suan oynadigi takimlarda en azindan.
Ben piyango olduguna katilmiyorum. Isini dogru dürüst yaparsan mesela 5 transferin 4 tanesini tuttursun bir transfer döneminde bence. Futbolcu bu sonucta yeterince izleyince sana ne verebilecegini görürsün de bilirsin de.
Ben Badou ve Visca kötü futbolcular demiyorum ki zaten ama bunu da unutmamak lazim ligden aldigimiz oyuncular bize gelince eski takimindaki performanslarina ulasmayi gectim ceyregini bile veremiyorlar. Bu hem seviye farkindan kaynaklaniyor hem de farkli sistemde oynamalarindan. Bildigin üzere Anadolu takimlarinin cogu kontra atak futbol oynar büyüklere karsi, hic bir öyle yok topu ayagimda tutayim yok oyun üstünlügünü elime gecireyim diye oyun plani olmaz. Bu yüzden de Amrabat gibi Badou gibi adamlar bizde ise yaramiyor, oyun sekline uygun degiller. Irfan mirfan da ancak yedegin yedegi olur bizde.
Demek istedigim su bile bile lades demek bizimkisi. 1 tane iyi anadolu futbolcusu varsa en az 10-15 tane kötü var oranlara dökersek bunu. Az paraya da gelmiyor bu oyuncular, uygun fiyatlara alabilsek tamam denersin olur biter diye bakabilrsin ama milyonlari yatiriyorsun sonucta ve elinde kalan kocaman bir SIFIR oluyor.
Serdari aldik ne oldu? Ereni aldik ne oldu? Düpedüz cöpe atilan paralar bunlar. Ereni aliyorsun ama senin ne beklerin ne de kanat oyuncularin orta yapan oyuncular degil eh ne diye aldin kule gibi adami o zaman?
Herseyin en önemlisi kulüpte plansizlik var, hic birsey düsünülerek yapilmiyor. Ya tutarsa diye yola cikiyor herkes. Böyle olursa tabi batarsin. Belirli bir planin olmadan is yaparsan normaldir bu eninde sonunda boku yersin.