Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E biz baska bisey mi diyoruz. Carole'yu nasil bulduk ikinci ligden, Arsenal Koscielnyi nasil buldu, Lester Kante'yi nasil buldu, bizde oyle yapalim ama bunuda unutmayalim ki sansli olmak lazim, millet istiyor ki her transfer döneminde Carole gibisini bulalim istiyorda cok zor. Bildigin piyangodur bu, piyangoyu tutturamayinca taraftarda isyan ediyor. Badou ve Edin Visca kesinlikle iyi topcular suan oynadigi takimlarda en azindan.

Ben piyango olduguna katilmiyorum. Isini dogru dürüst yaparsan mesela 5 transferin 4 tanesini tuttursun bir transfer döneminde bence. Futbolcu bu sonucta yeterince izleyince sana ne verebilecegini görürsün de bilirsin de.

Ben Badou ve Visca kötü futbolcular demiyorum ki zaten ama bunu da unutmamak lazim ligden aldigimiz oyuncular bize gelince eski takimindaki performanslarina ulasmayi gectim ceyregini bile veremiyorlar. Bu hem seviye farkindan kaynaklaniyor hem de farkli sistemde oynamalarindan. Bildigin üzere Anadolu takimlarinin cogu kontra atak futbol oynar büyüklere karsi, hic bir öyle yok topu ayagimda tutayim yok oyun üstünlügünü elime gecireyim diye oyun plani olmaz. Bu yüzden de Amrabat gibi Badou gibi adamlar bizde ise yaramiyor, oyun sekline uygun degiller. Irfan mirfan da ancak yedegin yedegi olur bizde.

Demek istedigim su bile bile lades demek bizimkisi. 1 tane iyi anadolu futbolcusu varsa en az 10-15 tane kötü var oranlara dökersek bunu. Az paraya da gelmiyor bu oyuncular, uygun fiyatlara alabilsek tamam denersin olur biter diye bakabilrsin ama milyonlari yatiriyorsun sonucta ve elinde kalan kocaman bir SIFIR oluyor.
Serdari aldik ne oldu? Ereni aldik ne oldu? Düpedüz cöpe atilan paralar bunlar. Ereni aliyorsun ama senin ne beklerin ne de kanat oyuncularin orta yapan oyuncular degil eh ne diye aldin kule gibi adami o zaman?

Herseyin en önemlisi kulüpte plansizlik var, hic birsey düsünülerek yapilmiyor. Ya tutarsa diye yola cikiyor herkes. Böyle olursa tabi batarsin. Belirli bir planin olmadan is yaparsan normaldir bu eninde sonunda boku yersin.

Sergene diyonuz ya ugursuz bu adamda Transfer donemeinde konusuyo konusuyo cenabetlik getiriyo takima bu nezaman konusmaya baslasa isler tersine gidiyo yoneticiler biraz uyariyo lokum gibi oluyo sonra gene ayni Yeter şisirdin bizi millete Terimsporlu diyenler var senin gibilerde snejdersporlu bi sus allahini seversen
s
Simdi insan biraz yazmaya özen gösterir en azindan anlasilmak istiyorsan. Bunu beceremeyin biri gelip simdi birseyler söylemeye calisiyor. Ilginc.

Tesi cikmiyor yahu, tam dedigim cikiyor aslinda. Bak transferleri sorguladigim konuyu 2. haftada fln acmisim, ondan öncede sIk sIk dile getirmisim. Görünen köy kilavuz istemez diye bir söz vardir.

Super Ligde oynayan tüm oyuncular mükemmel ötesi diyen yok, ama bazıları bu takımda katkı sağlayabilecek kaliteleri var ve bazı taraftarlar o oyuncuları takımda görmek istiyor

Bunu anlamak zor mu

Son düzenleme:
Hahaha! Zamanda bir hatan var Hakan, ben sana Williams konusu acmadan önce (Ki sukru acti onu) sen kimi öneriyorsun o zaman diye sordum. Sonra dedin ki ''100 bin versinler ben topcu bulurum''.
s
Olabilir. Hahahahahaha, cok komikmis :red:

Konuyu bu sekilde dagitan 2-3 kisi birden olunca zaman hatasi olabilir. Hahahahahahaha

Forum alismis öldürücü argüman kullanmaya, sonra niye cevap verip tartismiyorsun.

Simdik hakan cikip der neden bari, neden avrupa'dan futbolcu almiyorlar, kucuk takimdan oyuncu mu alinir :D

Yalnız incelerken dikkatimi çekti Bari gibi 1 kulüp 2009 yılında Bonucci'ye 10.5 Milyon Euro vermiş. Ertesi sene Juve'ye 15.5 Milyon'a satmış. 2016 yılında nasıl bir bataklıkta olduğumuz daha iyi anlaşılıyor.

s
Simdi insan biraz yazmaya özen gösterir en azindan anlasilmak istiyorsan. Bunu beceremeyin biri gelip simdi birseyler söylemeye calisiyor. Ilginc.

Tesi cikmiyor yahu, tam dedigim cikiyor aslinda. Bak transferleri sorguladigim konuyu 2. haftada fln acmisim, ondan öncede sIk sIk dile getirmisim. Görünen köy kilavuz istemez diye bir söz vardir.

Turkum ya cahilim biraz cahil oldugum icinde ne kadar duzgun yazmaya calissamda yazamiyorum elimden bu kadar geliyor

s
Bak kendin diyorsun, baska bir kulübe gider ve kendini bulabilir. Ozm aynisi Bakambu ve Badou gibileri icinde gecerli. Baska kulübe giderler, tutunamazlar. Kaldi ki kontra takimi bile degiliz.

Ben Bakambu ve Badou için yorum yapmadım. Tabii ki, her şey olabilir. Badou mesela. Sezon sonu bi bakmışız Premier Lig'e transfer olmuş. Ya da tam tersi 1-2 sene sonra Anadolu'yu diyar diyar dolaşma ihtimali de var. Ben de Süper Lig'den oyuncu alınmasına karşıyım ama acı gerçeği de kabul ediyorum maalesef. Mesela gönül ister ki, Badou, Visca gibi oyuncuları Osmanlı, Başakşehir'den önce 300-500 bin euroya biz bulalım. Ama yok işte. Öyle bir yönetim yok. Yapılan transferler ortada. Dolayısıyla illa Süper Lig'den transfer yapacaklarsa, bari Süper Lig'in az biraz göze çarpan, kaliteli oyuncularına yönelsinler istiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt