Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riekeri ben dahil herkes elestiriyor ama kadromuz okadar da iyi degil. sabri israri ve 3-4 konuda hala eksiklikleri cok fazla ama kadro gercekten zayif
Kadro zayıfda bu kadar küsmüş hiç bişey oynamayacak bi kadro değil. Yahu tuzla geliyo arenada sağ sol girişiyo hadi ilk 4 takımı geçtim kadromuz zayıf dedik bilmemne dedik anladık bi takım tam kadroya yakın bi şekilde sahada tuzlayı zar zor yeniyo.
Bi heyecan yok
Koşmuyo adamlar isteksizler.
Bütün takım böyle rezalet oynuyosa bunun tek açıklaması teknik patrondur.

NKGSDVBS
TapaTalK

Su Bakambu örnegini verenler de ne kadar ergence ve seviyesiz oldugunu anlamiyor bir türlü.

Iyi ozm bizde diyelim en az Bakambu kadar begendiginiz Niasse ingiltere 2. liginde oynuyor lan :D Buna ne diyeceksiniz Bakambucular..

Böyle sacma tartisma mi olurmus..

Bakambu olayini argüman olarak kullananlara gelsin bu benzetme.

s
Dedigim gibi, adam akilli soru ve cevaplarla gel, bizde cevap veririz.

Sacma sapan konusarak olmaz bu isler; Iyi hadi bende diyorum ozm, Rahmi sen Kroos'u önermisin ya, nasil böyle sacmalik yapabiliyorsun bunu acikla simdi. Bunu acikladiktan sonra hangi mantikla Hazard'i önerdigini acikla, ardindan da David Luiz konusuna girelim.

Bu oyunculari öneriyorsun ya, diyecek birsey bulamiyorum.

Okay yetti artik. Sen kimsin olm ya, adam gibi davran su üyelere bizde sana gereken saygiyi gösterelim.

Bak Hakan bos bir sociolog gibi sürekli hatalari, ve sorunlari buluyorsun baska bisey degil, cözüm deyince susuyorsun veya kaciyorsun bunu herkes cok iyi biliyor ve bunu simdide gördüm. Normalde seninle tartismak istemem, ama denedim ve yetti artik.
Saydigin futbolculari hic bir zaman önermedim, bana gercekci bir argümanla gel yoksa gözümden yok ol.

Simdi sana soruyorum, tamam bir sorun görüyorsun Badou veya Edin Viscayi istemiyorsun, baska bisey istiyorsun anladik, adam gibi sorduk kimi alalim diye böyle bir cevapla geldin ki ''Ayda bana 100 bin versinler bulurum ben''.
Bana sanki 100 bin veriyorlar demi, kimseye 100 bin vermiyorlar millet yine gercekci ve olduklari düzene göre hareket ediyor. Sen buna göre hareket etmezsen hayal kirikligina ugrarsin her defasinda.

Saydigin futbolculari hic bir zaman önermedim, bana gercekci bir argümanla gel yoksa gözümden yok ol.
s
Ah ne oldu da sinirlendin yahu? Oysa ki senin bana uyguladigin ayni tarifeyi sana uyguladim. Ne kadar amacsiz, bos ve seviyesiz bir davranis degil mi?

Hakli cikardigin icin tsk ederim. Yine bak ben buna ragmen sinirlenmiyorum.

Simdi alinti yapmaktan vazgecebilirsin. Cevap veriyormuyum vermiyormuyum dogru dürüst tartismasini bilen, yalan ve iftira atmayan kisilerle tartistigimda görürsün iste. Sorun yok.

Özellikle boldladigim kisim müthis olmus ya :D Benim bahsettigim seyi bana satiyor.

Son düzenleme:
Bunu derken Avrupadaki kulüplerden bahsettim. Ligimizden bahsedeceksek, mesela Osmanli nasil gidip Badou'yu Umar'i buluyorsa sende bulacaksin arkadas.

Armut pis agzima düs diye beklersen böyle yillarca kazik üzerine kazik yersin. Nasil Bursa gidip Bakambu'yu buluyorsa (ki bu cocuk öyle taninmamis birisi de degildi Fransa pazarindan geldi) sen de bulacaksin. Koskoca kulüp baskanin arkadasinin takimlarindan transfer yapiyor inanilacak gibi degil. Yönetici cikiyor Serdara ben kefilim diyor ben aldim diyor, nereye aldin lan düdük sen mi ödedin parasini?
E biz baska bisey mi diyoruz. Carole'yu nasil bulduk ikinci ligden, Arsenal Koscielnyi nasil buldu, Lester Kante'yi nasil buldu, bizde oyle yapalim ama bunuda unutmayalim ki sansli olmak lazim, millet istiyor ki her transfer döneminde Carole gibisini bulalim istiyorda cok zor. Bildigin piyangodur bu, piyangoyu tutturamayinca taraftarda isyan ediyor. Badou ve Edin Visca kesinlikle iyi topcular suan oynadigi takimlarda en azindan.

Su Bakambu örnegini verenler de ne kadar ergence ve seviyesiz oldugunu anlamiyor bir türlü.

Iyi ozm bizde diyelim en az Bakambu kadar begendiginiz Niasse ingiltere 2. liginde oynuyor lan :D Buna ne diyeceksiniz Bakambucular..

Beğendiğimiz Niasse 18 Milyon Euro'ya Premier Lig'e transfer oldu. :D Bizim 111 yıllık tarihimizde o fiyatlara satılan oyuncumuz yok. Akhisar'da parlamış bir oyuncunun 1-2 sene sonra o kadar paraya transfer olması boş bir oyuncu olmadığını gösterir. Ha Everton'da tutunamadı o ayrı bir konu. Yarın başka bir kulübe gider, orda kendini bulabilir.

s
Ah ne oldu da sinirlendin yahu? Oysa ki senin bana uyguladigin ayni tarifeyi sana uyguladim. Ne kadar amacsiz, bos ve seviyesiz bir davranis degil mi?

Hakli cikardigin icin tsk ederim. Yine bak ben buna ragmen sinirlenmiyorum.

Simdi alinti yapmaktan vazgecebilirsin. Cevap veriyormuyum vermiyormuyum dogru dürüst tartismasini bilen, yalan ve iftira atmayan kisilerle tartistigimda görürsün iste. Sorun yok.

Özellikle boldladigim kisim müthis olmus ya :D Benim bahsettigim seyi bana satiyor.
Beni tanisan ne sinirli bir insan oldugumuda bilirdin, evet sinirliyim.
Ama benim kafam bunu almiyor iste, neden cevaplamakdan kaciyorsun Hakan? Sana ''Sence cözüm ne o halde?'' sorusu sorulur ama sen cevap vermekden kaciyorsun, sen sadece sorun buluyorsun baska bisey degil.
Kendine göre kendin hakli olabilirsin benim icin sorun degil.

Juventus şuan ki iskelet kadrosunu Lazio, Fiorentina, Bari, Napoli gibi İtalyan kulüplerden toplamış. Dipnot.

Beğendiğimiz Niasse 18 Milyon Euro'ya Premier Lig'e transfer oldu. :D Bizim 111 yıllık tarihimizde o fiyatlara satılan oyuncumuz yok. Akhisar'da parlamış bir oyuncunun 1-2 sene sonra o kadar paraya transfer olması boş bir oyuncu olmadığını gösterir. Ha Everton'da tutunamadı o ayrı bir konu. Yarın başka bir kulübe gider, orda kendini bulabilir.
s
Bak kendin diyorsun, baska bir kulübe gider ve kendini bulabilir. Ozm aynisi Bakambu ve Badou gibileri icinde gecerli. Baska kulübe giderler, tutunamazlar. Kaldi ki kontra takimi bile degiliz.

Beni tanisan ne sinirli bir insan oldugumuda bilirdin, evet sinirliyim.
Ama benim kafam bunu almiyor iste, neden cevaplamakdan kaciyorsun Hakan? Sana ''Sence cözüm ne o halde?'' sorusu sorulur ama sen cevap vermekden kaciyorsun, sen sadece sorun buluyorsun baska bisey degil.
Kendine göre kendin hakli olabilirsin benim icin sorun degil.
s
Ben kacmiyorum. Bilerek cevap vermiyorum cünkü tartismaya itftira atarak seviyesizce yaklastin kendi fikrime göre. Bende bu kisilerle tartismaya girmekten kaciniyorum cünkü ortak yol bulunmaz bir kere.
Tam konuyu cözmüs olursun, yine karsinda ki adam haksiz cikmamak icin iftira atar, konuyu dagitir fln.

Neyse devam et, sorun yok.

s
Hayir bilemedim, Türkiye Liginden oyuncu almazsan ortada kalirsin cünkü Türkiye disinda oynayan tüm oyuncularin fiyati en az 40 milyonmus.
Yerli kazik daha iyi demekki bosver paralar avrupaya gitmesin ndiaye icin osmanli en az 7-8 ister yari fiyatina bi ton oyuncu bulursun . aklima biri daha geldi aha udinese de balic'i 20-30 milyona almis :)

Sergene diyonuz ya ugursuz bu adamda Transfer donemeinde konusuyo konusuyo cenabetlik getiriyo takima bu nezaman konusmaya baslasa isler tersine gidiyo yoneticiler biraz uyariyo lokum gibi oluyo sonra gene ayni Yeter şisirdin bizi millete Terimsporlu diyenler var senin gibilerde snejdersporlu bi sus allahini seversen

s
Ben kacmiyorum. Bilerek cevap vermiyorum cünkü tartismaya itftira atarak seviyesizce yaklastin kendi fikrime göre. Bende bu kisilerle tartismaya girmekten kaciniyorum cünkü ortak yol bulunmaz bir kere.
Tam konuyu cözmüs olursun, yine karsinda ki adam haksiz cikmamak icin iftira atar, konuyu dagitir fln.

Neyse devam et, sorun yok.

Hahaha! Zamanda bir hatan var Hakan, ben sana Williams konusu acmadan önce (Ki sukru acti onu) sen kimi öneriyorsun o zaman diye sordum. Sonra dedin ki ''100 bin versinler ben topcu bulurum''.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt