- 27 Ocak 2010
- 138.919
- 105.143
- 5.648
Badou ile Visca transfer edilmeli; #BayernStyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeteneklerine lafim yok hele ki su takimi izledikten sonra hayir diyemiyorum ama dedigin gibi kariyerinde hic bir takimda basarili olamamis birisinden bahsediyoruz. Neredeyse her sene takim degistiriyor.Eduardo Vargas'ı ister misiniz? Ben isterim şahsen. Yetenekli bir oyuncu ama bir türlü kulüplerde istediği performansı gösteremedi. 27 yaşında, bizde patlama yapabilir.
Yeteneklerine lafim yok hele ki su takimi izledikten sonra hayir diyemiyorum ama dedigin gibi kariyerinde hic bir takimda basarili olamamis birisinden bahsediyoruz. Neredeyse her sene takim degistiriyor.
Ben cevabi biliyorum aslinda. Kendimce mantik yuruttum, artik Sili milli takimi tam olarak nasil oynuyor hangi oyuncular ile beraber iste cevap da biraz orada sakli. Demekki o ortamda isini goruyor, ama gittigi Avrupa takimlarin hic birine adapte olamiyor demek cunku hic birinde basarili olamamis. O yuzden bizde de basarili olamaz diyorum, malesef.Milli takımda bayağı iyi ama dediğim gibi nedense bir türlü kulüplerde başarılı olamıyor. Belki bizde şeytanın bacağını kırar.
sezon sonu
sol bek, sag bek, 2 stoper, 2 orta saha, amc, kanat ve forvet lazim
muslera
cenk
sag bek
linnes
stoper
stoper
serdar
semih
sol bek
carole
orta saha
orta saha
tolga
selcuk
sneijder
amc
podolski
yasin
kanat
sinan
forvet
eren
kalanlar shut
Üçü toplam yılda 10m avro filan kazanıyordur
O paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir imho
Bruma yok mu?sezon sonu
sol bek, sag bek, 2 stoper, 2 orta saha, amc, kanat ve forvet lazim
muslera
cenk
sag bek
linnes
stoper
stoper
serdar
semih
sol bek
carole
orta saha
orta saha
tolga
selcuk
sneijder
amc
podolski
yasin
kanat
sinan
forvet
eren
kalanlar shut
Bruma yok mu?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Kaça gider?kalacagini sanmam
sezon sonu satilacagi kanaatini tasiyorum
Eduardo Vargas'ı ister misiniz? Ben isterim şahsen. Yetenekli bir oyuncu ama bir türlü kulüplerde istediği performansı gösteremedi. 27 yaşında, bizde patlama yapabilir.
Muslera ve Bruma ne olursa olsun satılamaz !1!1!!Murat Urhan bilebilir
bir fikrim yok dogrusu
Çok zor#HAYVANOGLUHAYVAN gibi pres yapan ve kosan takim istiyorum arkadas cok mu zor bunu tahsis etmek?