Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eduardo Vargas'ı ister misiniz? Ben isterim şahsen. Yetenekli bir oyuncu ama bir türlü kulüplerde istediği performansı gösteremedi. 27 yaşında, bizde patlama yapabilir.
Yeteneklerine lafim yok hele ki su takimi izledikten sonra hayir diyemiyorum ama dedigin gibi kariyerinde hic bir takimda basarili olamamis birisinden bahsediyoruz. Neredeyse her sene takim degistiriyor.

Yeteneklerine lafim yok hele ki su takimi izledikten sonra hayir diyemiyorum ama dedigin gibi kariyerinde hic bir takimda basarili olamamis birisinden bahsediyoruz. Neredeyse her sene takim degistiriyor.

Milli takımda bayağı iyi ama dediğim gibi nedense bir türlü kulüplerde başarılı olamıyor. Belki bizde şeytanın bacağını kırar.

sezon sonu
sol bek, sag bek, 2 stoper, 2 orta saha, amc, kanat ve forvet lazim

muslera
cenk

sag bek
linnes

stoper
stoper
serdar
semih

sol bek
carole

orta saha
orta saha
tolga
selcuk

sneijder
amc

podolski
yasin

kanat
sinan

forvet
eren

kalanlar shut

mqdefault.jpg

Bizde atik olalım, saldırgan olalım, acımasız olalım, aahhh Türkiye'nin Bayern Münih'i olalım.

Milli takımda bayağı iyi ama dediğim gibi nedense bir türlü kulüplerde başarılı olamıyor. Belki bizde şeytanın bacağını kırar.
Ben cevabi biliyorum aslinda. Kendimce mantik yuruttum, artik Sili milli takimi tam olarak nasil oynuyor hangi oyuncular ile beraber iste cevap da biraz orada sakli. Demekki o ortamda isini goruyor, ama gittigi Avrupa takimlarin hic birine adapte olamiyor demek cunku hic birinde basarili olamamis. O yuzden bizde de basarili olamaz diyorum, malesef.

sezon sonu

muslera
cenk

sag bek
linnes

stoper
stoper
serdar
semih

sol bek
carole

orta saha
orta saha
tolga
selcuk

sneijder
amc

podolski
yasin

kanat
sinan

forvet
eren

kalanlar shut

Üçü toplam yılda 10m avro filan kazanıyordur

O paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir imho

sezon sonu

muslera
cenk

sag bek
linnes

stoper
stoper
serdar
semih

sol bek
carole

orta saha
orta saha
tolga
selcuk

sneijder
amc

podolski
yasin

kanat
sinan

forvet
eren

kalanlar shut
Bruma yok mu?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Galatasaray'ın bu sezon ligde yediği 15 golün 8'i kafa vuruşlarından geldi.

Uzun boylu stoper şart bu takıma.

Eduardo Vargas'ı ister misiniz? Ben isterim şahsen. Yetenekli bir oyuncu ama bir türlü kulüplerde istediği performansı gösteremedi. 27 yaşında, bizde patlama yapabilir.

Diyelim ki vargas geldi, hangi mevkide oynatacaksin? Forvet icin yetersiz, sol kanatta bruma var sag kanatta oynayabilir ama vargas'in podolski yasin sinan'dan fazla artisi yok bana gore.

Bruma Podolski Sinan Yasin var, eger kanat oyuncusu alinacaksa ozaman ust duzey biri alinmali ve bu isim vargas olmamasi lazim.

Son düzenleme:
----------Muslera

Sagna--Aziz-Ogbonna-Car

--------Tolga--Ndiaye

Vargas----Sneijder---Bruma

-----------Teodorczyk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt