Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s
E bende sana sorular soruyorum sende sordugun gibi. Sercan'i Fenere karsi hic izlemedin mi? Amrabat'i Besiktas ve Fener'e karsi hic izlemedin mi?

Tamam ozaman, objektif bir cevap bekliyorum, maliyeti'ni falan gectim, oyuncu kalitesinden bahsediyorum, badou'nun maclarini izlemissindir, o izledigin badou'yu sneijder veya selcuk'un yerine koysan takima katki saglar mi saglamaz mi?

Tamam ozaman, objektif bir cevap bekliyorum, maliyeti'ni falan gectim, oyuncu kalitesinden bahsediyorum, badou'nun maclarini izlemissindir, o izledigin badou'yu sneijder veya selcuk'un yerine koysan takima katki saglar mi saglamaz mi?
s
Bak sen benim sorularima cevap ver, zaten senin sorularin cevaplanacak.

Ben zamaninda sence Podolski'yi neden istemedim? Türkiye Liginde basarili olmayacagini düsündügüm icin mi?

Ben ironi yapmisdim.
Edin Visca ve Badou bu ligde Galatasarayda oynayabilecek futbolcular. Ha Sampiyonlar ligi icin yetersiz olabilirlerde bizim hedefimiz zaten Türkiye ligi, biraz gercekci olalim bulundugumuz durumda sampiyonlar ligi hayal olur, bir kac sene boyle maalesef.

Aynen.

Bende kaliteli yetenek isterim ama gerçekleri inkar etmeyelim: maddi sorunlar yaşayan ve futboldan anlamayan şahıslar tarafından yönetilen bir kulübüz

Ona göre oyuncu önermek lazım

Ayrıca bu ndiaye yi bende istiyordum ama artık vazgeçtim en son ki osmanlı maçında çok iyi analiz ettim süratinden başka bir numarası yok Anadolu takımlarında iş görüyor baskı olmadığı için bizim buraya geldimi maksimum Tolga olur öyle ekstrası olan bir adam değil sorsan 8 milyon dan aşağı vermezlrr bu adamı o paraya ne adamlar alınır boşta mvillayı getirirsin üstüne Luiz adriano alırsın net yani bu ndiaye sakar bi oyuncu bana göre abartılmış bir balon bizim takımda oynayamaz Anadolu topçusu hayranlığını bırakalım nr zaman aldıysak elimizde kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt