İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayal gücü : 100
kafa iyi galiba renkdasimizin.
Uzatma
Bir daha herhangi bir oyuncumuza sacma sapan bir mesajin görmeyecegim ona göre
s
E bende sana sorular soruyorum sende sordugun gibi. Sercan'i Fenere karsi hic izlemedin mi? Amrabat'i Besiktas ve Fener'e karsi hic izlemedin mi?
Yemek yekarnim acikdi abi
Yerli sevici mi almancı mı ?Ewt noluyo
Şu genelleme yapanların ağzına odunla vurasım var. Herşeye bi genelleme ulan yeter
NKGSDVBS
TapaTalK
sTamam ozaman, objektif bir cevap bekliyorum, maliyeti'ni falan gectim, oyuncu kalitesinden bahsediyorum, badou'nun maclarini izlemissindir, o izledigin badou'yu sneijder veya selcuk'un yerine koysan takima katki saglar mi saglamaz mi?
Ya da haksiz oldugunu söyler.Bir insan haksiz oldugu vakit hangi yöntemlere gecer? Yalan dolan, propaganda, manipülasyon diyebilecegimiz yöntemlere tabi ki.
Biz bosuna mi dedik bu sahis icin: Egitim sart.
sen benım hicbiseyim degılsın,bana karısamazsınUzatma
Bir daha herhangi bir oyuncumuza sacma sapan bir mesajin görmeyecegim ona göre
Ben ironi yapmisdim.
Edin Visca ve Badou bu ligde Galatasarayda oynayabilecek futbolcular. Ha Sampiyonlar ligi icin yetersiz olabilirlerde bizim hedefimiz zaten Türkiye ligi, biraz gercekci olalim bulundugumuz durumda sampiyonlar ligi hayal olur, bir kac sene boyle maalesef.
Yemek ye
sen benım hicbiseyim degılsın,bana karısamazsın
oruclumusun kardessaad daha 8 olmadı ki
oruclumusun kardes
hevesim transfereBirseyin olarak demiyorum zaten,bakiyorum cok heveslisin cakma sarisin
Galatasaray taraftari olarak diyorum