Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam renktaşlar durumlar nasıl en son caceres,mavraj,jonathas,vargas,ahmet çalık isimlerini okudum...benim burdan önerdiğim epureanu için basından haber çıkmadı mı ?

ahmet çalık'ı irfan gibi 1.7m'ye falan bırakacaklarsa alalım derim 1.5 yıllığa da Koray'ı kiralayalım oynasın...orkan çınar için de emrah başsanı verelim...takımda revizyon şart mehmet ekici gelecekse selçuk'u çine yollayıp...vargas ve jonathas ile anlaşıp Poldi'yi de çine göndermek lazım ciddi bir sirkülasyona,başarıya aç istekli oyuncu gurubu oluşturmaya ihtiyacımız var..ayrıca Sneijder'i olur da satabilirsek çift forvet için önerim Pratto-Vargas ikilisi olur

Son düzenleme:
boyu 180den uzun stoper alsınlar mümkünse şu ana kadar adı gecen adamların hepsi bodur

ligte savunmasında uzun adam olmayan tek takımız sanırım gel birde şikecilerin stoperlere bak

boyu 180den uzun stoper alsınlar mümkünse şu ana kadar adı gecen adamların hepsi bodur

ligte savunmasında uzun adam olmayan tek takımız sanırım gel birde şikecilerin stoperlere bak

bizde bu bekler varken istesen iki de 195 al,takım savunması olmayacağı için stoperlere çok ağır diye eleştiri yaparız

stoper için en uygun maliyetli isimler Subotic(Kiralık) Ömer'in Dortmund'a gitmesi ile gönderilmesi kesin....2-3m satın alma koyarsın..fizik olarak iyi görürsen alırsın
Caceres zaten boşta haberdeki gibi 1.5 yıllık kontrat denersin.. bu iki oyuncu da risk tabii ama çok yüksek kalitede oyuncular 4.5m bonservis Serdar'a gömmektense bu şekilde risk alırdım...
ayrıca ikisini de alırsak gelecekte Serdar'ın olası dönüşü Caceres'i sağ bek yapar Carole-Serdar-Subotic-Caceres kağıt üzerinde enfes olur ama tabii ki sakatlık büyük sorun bunu yazayım eleştirseniz haklısınız...

diğer alınabilecek stoperlere baksak..Rannocchia(kiralık),Kolodziejczak(kiralık),Aderlan Santos(kiralık),Wimmer(kiralık)...

Heis C.Palace'ımıza h.o

f866667f2dcb1ca6580178fe30b54d1c.jpg

Arkadaslar yapacagimiz transferleri acikliyorum

Stoper : Ryan Henk Donk

Kanat : Sidiki Maiga

Forvet : Lucas Ontivero

A Spor'a göre sezon sonu için Mehmet Ekici ile anlaşmışız, yıllık ücret 1.9 Milyon €.

1,9 ekiciye verene kadar gidin afrikadan 6 tane yıllık 300 bin € alacak gençleri getirin. En az 2 si tutar. Ne gerek var ekici vs fantezisine

Hemşerim gecen sezon iyidi, bu sene formsuz, bize gelse de fazla katki saglamaz.

Bide muhtemelen yalandir... A Spor'un hangi transferi haberi dogru cikti ki...

Hemşerim gecen sezon iyidi, bu sene formsuz, bize gelse de fazla katki saglamaz.

Bide muhtemelen yalandir... A Spor'un hangi transferi haberi dogru cikti ki...

Öyle deme. Her transferi biliyorlar. Sonuçta %1 ihtimalli bir transfer düşüncesi varsa "flaş flaş flaş... x kişisi y takımında" diye günde 26 haber yaptıkları için çoğu doğru çıkıyor :)

A spor'un yaz aylarinda bizim adimiza kurdugu kadro 90 puanla sampiyon olur

A Spor'a göre sezon sonu için Mehmet Ekici ile anlaşmışız, yıllık ücret 1.9 Milyon €.

İnsallah yalan haberdir.
Mehmet Ekici, Ahmet Çalık gibi haberleri okuyunca kan beynime sıcrıyor, deliriyorum.
Yurt içinden alınırsa faydalı olabilecek tek oyuncu Badou , ama ona da Osmanlı yuksek bonservis isteyeceği için alınmasını istemem.
Bizde Scout varsa Afrikada Badou gibi bir suru oyuncu var, bulsunlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt