Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
bunlar tr dısından transfer yapamaz zaten ahmet calık ,ekici gibi coplere gidecek paralar hepimize sabır diliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet ekici konusundaysa sneijder'i ve podolski'yi direk Çin pazarına satarım hem de toplamda 7-8 m euro maaş'larından kurtulurum hem de sneijderin sola kaymalarında kurtulmuş oluruz bu takımın ciddi yenilenmeye ihtiyacı var ekici 26 yaşında almanya alt yapılı bir oyuncu kimlere ne paralar veriyoruz en başta sabri ve hamit gerisini söylemeye gerek yok o yüzden mehmet ekiciyle daha da ucuza anlaşılır türkiye de o bölgelerde sayılı ayağında top tutan adamlardan kolay kolay da kaybetmiyor dripling konusunda da çok usta biri ha bu sene formsuz o ayrı konu ama formu tutarsa türkiye de en iyi oyuncuların başında geliyor bu adamı 1.5 sene önce bonvervisiyle almaya kalksak 7-8 m euro verecektik tekrar o formunu yakalayabilir yaşı da uygun o yüzden değerlendirmek lazım Türk olarak alınabilecek ilk 5 oyuncunun başında gelir takımda duran top kullanacak adam kalmadı sneijder desen ön direkçi oldu selçuk desen kaleciyi hazırlıyor podolski kullanınca kim kafa atacak avrupa'da da bu düzey oyuncuları zaten 8-10 arası bırakmazlar sosa dediğimiz orta seviye adam bile 31 yaşında 8 m euro'ya gitti o yüzden bonservis olmadan tadından yenmez![]()
Ahmet çalık olacağını hiç ama hiç sanmıyorum şu an gençlerbirliği'den onu hangi parayla alacaz adamlar açılışı 5 m euro'dan aşağıya kabul etmez ayrıca sağ ayak zaten mantıksız olur sol ayaklı stoper ihtiyacımız var
Allah allah sen neymişsin be Ekici bu arkadaşı nasıl büyüledin böyle.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Reis neden hep Süperlig den futbolcular?Büyüleme değil ama bu şartlar ve imkan altında kötünün iyisi bana kalsa n'diaye ve umar'ı alır transferi kaparım defansa bile ihtiyacımız kalmaz n'diaye deki o tempo çoğu futbolcu da yok ama adam gibi oyuncu bulamazken bu yönetime zaten güvenim 0 giderler osmanlıya otel'in tapusunu filan verirler yaz döneminde dolu transfer yaptılar içlerinden bir tolga ciğerci iyi çıktı bruma'yı satsaydık lig de şu an büyük ihtimal ilk 5 de olamazdık ki durumumuz çok kötü olacakmış çünkü adam takımın gol yükünün tamamını sırtlıyor bonvervis verilmeyecekse bence makul zaten 1 nci sınıf oyuncu değil ama bedavaysa neden olmasın![]()
Ekici savunmak için demiyorum ama takım merkezinde dripling yaparak adam eksiltecek 1 futbolcumuz bile yok zaten lig de şu an puan kayıplarının bir çoğunun sebebi yan pas, 500 pas, 600 pas, rekor pas, %70 topla oynama o yüzden dripling yapan futbolcular candır selçuk ve melo ilk senelerinde dinamo gibilerdi topla dikine gittikleri için o sezon efsaneyi yaşadık hatta gol ve asist sayıları çok yüksekti ne de jong, ne sneijder, ne de selçuk eski selçuk bu 3 ü çok çakılı oynuyor koşacak güçleri kalmamış içlerinden bir tolga ciğerci tempolu dinamik o olmayınca da orta saha çöküyor rakiplere maç başı 6-7 %100 gol pozisyonu veriyoruz bunu ekici olsun diye yazmıyorum daha iyisi varken onu almak hata olur ama bu yönetimin becerebileceği zirveyi herkes biliyor transfer dönemin de 4.5 m euro serdar aziz'e veriyorlarsa bedavaya ekici'yi alırlarsa madalya takmak lazım
Gönderdiğimiz ve beğenmediğimiz emre çolak bile selçuk, sneijder ve ekiciden iyidir
Reis neden hep Süperlig den futbolcular?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk